- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Askeriyede zaten bi yayildiginda çoğu kişiye geçer, çok kalabalık zaten sürekli dikkatli olmak gerekli canım kendine çok dikkat et, pıhtılaşma konusunda bi bilgim olmadığı için bisey diyemiyorum tabi doktor uygun görmüyorsa yaptırma canım. Ama kendine de çok dikkat et sanki bu yeni corona daha çabuk yayılıyor gibi geliyor. Erkekler pek dikkat etmiyor ama bu konularda bazen bende cok kızıyorum eşim geliyor maskeyi çıkarıp ayakkabılıgın üstüne koyuyor direk, biraz dikkat etseler aslında bazen unutuyor çene altına indiriyor öyle konuşuyor disarida biriyle falanSağol canim benim,ya eşimden geldi çünkü askeriye de corona varmis filyasyon ekibi nerede askeri personel diye sorunca 2 haftadir oradan sürekli pozitif alıyoruz dedi. Kuzum bende pihtilasma olduğu icin kalp damar doktoruna danismadan aşı yaptiramiyorum. Tek asım var acikcasi yaptirasim yok devamini
Kemik agrin,bir anda üşüme terleme yoksa biseyin yoktur emin ol kuzum aman sen asil dikkat et bebiskoyla kendine
Benim dün kemik ağrım vardı akşam hemen dışarıdan gelince oldu, bugunde burnum tıkalı biraz halsizim kimseyle görüşmüyoruz işe de gitmiyor ama insallah bisey kapmamisimdir bi hamile kaldım üst üste bütün hastalıklar geldi şansıma.
Sende cok cok dikkatli ol kuzum insallah bir an önce gelip geçsin zorlamadan ❤