- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Çok teşekkür ederimm, inşallah.Tebrik ederim umarım sağlıkla ilerler bebişin darısı başımıza
Bugün kandiiil, bol bol dua ettim inşallah kabul olur da daha fazla bekletmez sizi mucizeleriniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimm, inşallah.Tebrik ederim umarım sağlıkla ilerler bebişin darısı başımıza
Yok yavrum, şimdilik her şey yolunda çok şükür.❤ Sizin buralarda olduğunuzu bildiğimden mutluyum zaten.Kötü biseyler yok değil mi? Sen bilirsin canım biz buralardayız arada uğrarsın bizlere herhalde
Şükür canım o zaman sen bilirsin, biz buralardayız güzel haberlerini bekliyorumYok yavrum, şimdilik her şey yolunda çok şükür.❤ Sizin buralarda olduğunuzu bildiğimden mutluyum zaten.
Merhaba benimde eşimin 10 milyon sperm var aşılama yaptircaz aşılamayla olur dediler kısmet artık eşiniz ne kullandı da bu kadar arttı sperm sayısıya ben tup bebek ıcın konustum doktorumla oda yumurta rezervin az degıl dedı suanda yapsan tup bebe 6ay sonrada yapsan aynı olur o acıdan dedı, cok dıkkat eıdyorum ya hele 6aydır saglıklı beslenmeye calısıyoruz.
kuzu ben 3 4 doktordan sonra profesore gıttım ılk gıttıgım doktorlar hamıle kalamazsın bu 8 mılyon spermle dedı yüüzme tokat gıbı ve aglaya aglaya eve gıtmıstım , asılama denemeyı bırak , dırek tup bebek dedıler benım degerlerımı sorgulamadan .
bu doktorumu bır arkadasım tavsıye ettı asırı motıve edıyor , nıye olmasın dedı 1mılyon ıle bıle hamıle kalan var dedı sperm degıskendır dedı tavkıyelere devam etsın dedı, suan 90 mılyondu aralık ayında .
hemen tup bebek yapsa yapardı orda fıyatlar dıger hastaneler gore 2katı hatta.
ama ıstersenız asılama deneyelım dedı,ona bıle ısrar etmedı . ılkı kımyasal olunca demekkı dollenme olabılıyor dedı,bıraz beklıycez bakalım inşallaahhh nasıp olur canım benım hepımıze
Kalp atışı da duyulur belki o zamanEvet tüketmesek iyi olur minnoş.
Bana da pazartesi demişti ama izinliymiş, cumaya kaldı haftaya.
İnşallah canım , biz üç ay takiye kullandık ona ek olarak keçiboynuzu kynaattm her gün, muz bitter çikolata fındık havuc keçiboynuzu pekmezi yedi şükür baya arttı ikinci aşılamam da hatta 90milyon çıktı ama nasp olmadı.Merhaba benimde eşimin 10 milyon sperm var aşılama yaptircaz aşılamayla olur dediler kısmet artık eşiniz ne kullandı da bu kadar arttı sperm sayısı
Diloş Benim dünden belli çok fazla kasık ağeım var geçmiyor. Korkmalımıyım Daha randevuma varŞükür canım o zaman sen bilirsin, biz buralardayız güzel haberlerini bekliyorum
Noldu canım iyi misin? Benimde düne akşamdan beri ani giren kasık ağrılarım var tesadüfe bak. Akıntı kanama vs var mı?Diloş Benim dünden belli çok fazla kasık ağeım var geçmiyor. Korkmalımıyım Daha randevuma var
Akıntı normal sarımsı. Ama kanama yok progestan ilaç kullanıyorum zaten. Belkide normaldir bilmiyorum sana soriyim dedimNoldu canım iyi misin? Benimde düne akşamdan beri ani giren kasık ağrılarım var tesadüfe bak. Akıntı kanama vs var mı?
Rahim büyüdüğü için normal diyorlar kuzum ama artarsa ihmal etme tamam mıAkıntı normal sarımsı. Ama kanama yok progestan ilaç kullanıyorum zaten. Belkide normaldir bilmiyorum sana soriyim dedim
Senin ağrın nasıl ne durumda canım?Rahim büyüdüğü için normal diyorlar kuzum ama artarsa ihmal etme tamam mı
O bende de oluyor canim kanama olmadığı müddetçe korkma rahim büyüdükçe rahim kaslari kasılıyor sebebi odur canimSenin ağrın nasıl ne durumda canım?
İnşallah inşallah tedirgin oldum. Peki birşey soracağım. Ben progestan ilaç kullanıyorum ya belki o yüzden kanama olmuyordur belki kötüdür olamazmı? Birşey vardır aklımda deli sorularO bende de oluyor canim kanama olmadığı müddetçe korkma rahim büyüdükçe rahim kaslari kasılıyor sebebi odur canim
Benim bi dün gece ağrı girdi ani şekilde giriyor 2 3 dakikaya geçiyor. Az önce yine aynı şekilde oldu. Sürekli devam etmiyor yaniSenin ağrın nasıl ne durumda canım?
Hayir kafanı böyle setlerle bulandirma iyiyi güzeli cagir minnoşum ne zaman gideceksin doktoraİnşallah inşallah tedirgin oldum. Peki birşey soracağım. Ben progestan ilaç kullanıyorum ya belki o yüzden kanama olmuyordur belki kötüdür olamazmı? Birşey vardır aklımda deli sorular
Hmm anladım inşallah iyi olur. Ne zaman gideceksin hastaneye kalp atışı içinBenim bi dün gece ağrı girdi ani şekilde giriyor 2 3 dakikaya geçiyor. Az önce yine aynı şekilde oldu. Sürekli devam etmiyor yani
Şubat 16 da Ya ne biliyim aklıma kötü şeyler geliyor dünden belli çok ağeım oluncaHayir kafanı böyle setlerle bulandirma iyiyi güzeli cagir minnoşum ne zaman gideceksin doktora
Ağrın oldukça yat dinlen bosver işi gücüŞubat 16 da Ya ne biliyim aklıma kötü şeyler geliyor dünden belli çok ağeım olunca
Yapmıyorum zaten. İnşallah şu keseyle kalp atışını duyarımda biraz olsun rahatlarım ya Daha 12 gün var randevuya. Biraz geç seçtim zaten gider gitmez göreyim diye nasip hayırlısı olsunAğrın oldukça yat dinlen bosver işi gücü
Canım ben önümüzdeki hafta çarşamba günü gidicem o zaman çağırdı kese gördükten 1 hafta sonra yani. Insallah sende toparlanirsin biraz başka biseyin var mı benim fena mide yanmam başladıHmm anladım inşallah iyi olur. Ne zaman gideceksin hastaneye kalp atışı için