- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
İnşallah hepimize nasip ederOhh maşallah illaki olacaktır canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimize nasip ederOhh maşallah illaki olacaktır canim
Bence denemelisin canım uygulama ortalama birşey söylüyor net değil yani ben geçen aydan beri kullaniyorumKızlar bu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor ..Yani ben telde flo uygulamasından takip edip deniyoruz ogünlerde ama olmadı 6 aydır.. Almama gerek var mı yoksa bu uygulamadan takip etmeye devam edeyim mi
Ay hadi inşallah Ne heyecanlıya ben yapmadim. hic cesaretim yok. bir de coook hafif lekelenmem var. bir iki damla falan gordum peceteyle silerken. yerlesme olabilir mi bilmiyorum. ama umarim oyledir.
Döllenme mi göllenme mi eğer döllenmeyse bu ne demek biliyo musun sen yani yumurta çatlamış dölleniyor bebek oluşuyor demekDoktor yazdı şimdi rapor temiz çıkmış.O tıkalı gibi görünen tarafta göllenme mi bişey varmış o açılmış heralde iki taraf da açık gözünüz Aydın diyo ya Nası rahatladım anlatamam.Eşim de deli gibi takviye kullanıyo spor yapıyordu ona da ara verdi bi umut yeşerdi içimde
Ekledim canim hosgeldinmaviss_34 canım beni de ekler misin bat 15 ocak
Yok sıvı birikmesi gibi bişey diyo.Döllenme olamaz hsg ye girmeden hem tahlil yapılıyor hem muayene.Zaten reglin bittikten sonra işlem yapılıyor o yüzden döllenme demiş olamazDöllenme mi göllenme mi eğer döllenmeyse bu ne demek biliyo musun sen yani yumurta çatlamış dölleniyor bebek oluşuyor demek
Benim çokdan megatif bugünde adet oldum :)h_girL
BaharDarcan48
@on iki
@Simge3421
@ZeyElif
@arash
@beyazcauchy
Kızlar bat tarihi 1 Ocak test yapanlariniz var mı
Üzüldüm canım çok beklemeden gelsin miniğin insallahBenim çokdan megatif bugünde adet oldum :)
Değerlendirmeye devam havucta yedim diyorsunYa kızlar 3. Gun bugün hala çok koyu napmam lazım
Hosgeldinix bat nedirAralıkta olmadı geldik ocağa. Bol hamişli bir ay olsun inşallah
Ama çatlamazsa kist falan diyolar korkuyorum açıkçası ilk defa yumurtlama gördüm testte ve uzun sürdü sankiDeğerlendirmeye devam havucta yedim diyorsun
Doktora mı görürsen acaba bende çok hakim değilim bu konuyaAma çatlamazsa kist falan diyolar korkuyorum açıkçası ilk defa yumurtlama gördüm testte ve uzun sürdü sanki
Hoşbuldum Tahmini bat 27 ocak. Ama düzensiz oluyorum çokta belli olmuyor. O yüzden yumurtlama da anlamıyorum. Varsa yumurtlamayı anlama yolları tavsiyelerinizi dinleyebilirim :)Hosgeldinix bat nedir
Cnm senin 28 pik 29 çatlama olmuş aynı benimde ikinci yumurtlamam seninle aynı gün oldu bugün çatlama gördüm aynı senin mi gibi hafif açılma olmuş bugünü ve değerlendirKızlar 27 28 pikti simdi sabah yaptım hala koyu ama c den koyu değil sizce çatlamış midir bide sabah yapmak farkeder mi
At canimKizlar ovulasyon testi atsam yardimci olur musunuz?
Merhaba. Nasıl bir akıntıSelam kızlar ben test yapmadım ama %80 ihtimalle gebe olduğumu düşünüyorum çünkü bu gün ilk gebeliğimdeki gibi bir akıntı yaşadım. Yinede test yapacağım ama eşim test için biraz daha beklememiz gerektiğini düşünüyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik ve bebek olur.