- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Hosbuldum canım nasılsın çok şükür bugün olan sınavlarım çok iyiydi darısı yarinkilereHoş geldin Maviiş, umarım iyi geçmiştir sınavların.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canım nasılsın çok şükür bugün olan sınavlarım çok iyiydi darısı yarinkilereHoş geldin Maviiş, umarım iyi geçmiştir sınavların.
Hem şeyi düşün ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.ilk 3ay şansın çok yüksekAh teşekkür ederim rahatlattı biraz da olsa yorumlarınız beni
En çok umutlandıran o inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm bu ay rahim filmi dışında napsam acaba her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabiHem şeyi düşün ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.ilk 3ay şansın çok yüksek
Aralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocukSenin kidemi Aralık kaçı
Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı günHosbuldum canım nasılsın çok şükür bugün olan sınavlarım çok iyiydi darısı yarinkilere
Ben balık yağlı folik asit aldım gün aşırı içiyorum i. Önce folbiol almıştım ama o 5mg çok yüksek diye okudum 400mgc olandan aldım onun dışında yum gününde havuç ve incir yemeyi düşünüyorum eşimde keçi boynuzu özü ve arı poleni aldı bizde durum buEn çok umutlandıran o inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm bu ay rahim filmi dışında napsam acaba her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabi
İnşallah canım 3ay bişey yapma bence kendiliğinden olur inşallah gerçi benim 2.cektirmem filmi geçen sene Ramazan ayında çektirmiş tim halen hamile kalamadimEn çok umutlandıran o inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm bu ay rahim filmi dışında napsam acaba her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabi
Aynen eşim keçiboynuzu kullanıyo. Inofolic combi kullanıyorum ben de 2. Kutum bu. Havuç avokado ceviz vs tüketirim ama bıktım valla avokadonun tadından hiç sevemedim biBen balık yağlı folik asit aldım gün aşırı içiyorum i. Önce folbiol almıştım ama o 5mg çok yüksek diye okudum 400mgc olandan aldım onun dışında yum gününde havuç ve incir yemeyi düşünüyorum eşimde keçi boynuzu özü ve arı poleni aldı bizde durum bu
Açıköğretim canim ayyy deme o nasil bir stres kpss yi gözüm yemiyor hersey o kadar zorlaştı ki Allah yardımcın olsun canim branş nedirAralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocuk
Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı gün
Vaktini bekliyor demek ki hepimizin olsun bu ay inşallahhhİnşallah canım 3ay bişey yapma bence kendiliğinden olur inşallah gerçi benim 2.cektirmem filmi geçen sene Ramazan ayında çektirmiş tim halen hamile kalamadim
Ben korunmadim ama düzenli ilişki de olmadı saldım öyle nasılsa olmuyorAralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocuk
Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı gün
Bende aof okuyorum tıbbi sekreterlk dha ikinci üniversitem. İlki örgündu Buda açık olsun dedim tek dersim kaldı final 8ocakta mezun olursam ekimde kpss varAçıköğretim canim ayyy deme o nasil bir stres kpss yi gözüm yemiyor hersey o kadar zorlaştı ki Allah yardımcın olsun canim branş nedir
2.5senedir bir türlü vakti gelmiyor yeter artık geliyorsa gelsin ümidim iyice tükendi artık olmayacak mis gibi geliyor banaVaktini bekliyor demek ki hepimizin olsun bu ay inşallahhh
Yolun bahtın daima açık olsun canim benim benim de 2.universite kapsamında hayirlisi bakalimBende aof okuyorum tıbbi sekreterlk dha ikinci üniversitem. İlki örgündu Buda açık olsun dedim tek dersim kaldı final 8ocakta mezun olursam ekimde kpss var
2. Yi istiyorsunuz değil mi, yaş kaç hikayeniz nedir acaba2.5senedir bir türlü vakti gelmiyor yeter artık geliyorsa gelsin ümidim iyice tükendi artık olmayacak mis gibi geliyor bana
Ümitsizlik yokk olacak elbet Allahın izniyle2.5senedir bir türlü vakti gelmiyor yeter artık geliyorsa gelsin ümidim iyice tükendi artık olmayacak mis gibi geliyor bana
Canım Benim dış gebelik sonucu sağ tüpüm yok zaten sol da açık çıktı bugun asilamamin ilk günü.insallah sende tez zamanda güzel sonuçlar alirsinİnşallah canım. Benim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili istedim bakalım nasıl olacak. Senin nasıl çıktı sonucun canım
maviss_34 bat 8 Ocak beni de ekler misin canım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum diliyorum bu topik hepimize uğurlu gelir müjdeyi alırız inşallah. Yıl yeni hayaller eski diyorum ve meleğimizi diliyorum�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @mutlutablo 1 Ocak @beyazcauchy 1 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Gazel2110 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak @Birbasak 4 Ocak @Egeveefeninannesi 7 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak @Humaakusu 9 Ocak @orjinal19 10 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Merco7555 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak @beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @BurcuYener 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @H a s s a 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Svgidrmzz 24 Ocak D Dilara55333 26 Ocak @Sasa234 30 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Anladım canım. Of dış gebelik en en zoru sanırım okuduklarımdan, kimseye yaşatmasın Allahım. inşallah çok güzel sonuçlar alırız hepimiz güzel haberlerini bekliyorumCanım Benim dış gebelik sonucu sağ tüpüm yok zaten sol da açık çıktı bugun asilamamin ilk günü.insallah sende tez zamanda güzel sonuçlar alirsin