• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem şeyi düşün ben İlk çocuğumda cektirdigim ay hamile kalmıştım.ilk 3ay şansın çok yüksek
En çok umutlandıran o 🤲 inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm🤩 bu ay rahim filmi dışında napsam acaba 🤔🤣 her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabi 🤣

Senin kidemi Aralık kaçı
Aralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocuk

Hosbuldum canım nasılsın çok şükür bugün olan sınavlarım çok iyiydi darısı yarinkilere😇😇
Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı gün 🤣🙈

En çok umutlandıran o 🤲 inşallah ben de bu cümleyi kurabilirimmm🤩 bu ay rahim filmi dışında napsam acaba 🤔🤣 her ay o kadar alıştım ki bir şeyler denemeye bu ay akışına bırakcam bırakabilirsem tabi 🤣
Ben balık yağlı folik asit aldım gün aşırı içiyorum i. Önce folbiol almıştım ama o 5mg çok yüksek diye okudum 400mgc olandan aldım onun dışında yum gününde havuç ve incir yemeyi düşünüyorum eşimde keçi boynuzu özü ve arı poleni aldı bizde durum bu

İnşallah canım 3ay bişey yapma bence kendiliğinden olur inşallah gerçi benim 2.cektirmem filmi geçen sene Ramazan ayında çektirmiş tim halen hamile kalamadim

Ben balık yağlı folik asit aldım gün aşırı içiyorum i. Önce folbiol almıştım ama o 5mg çok yüksek diye okudum 400mgc olandan aldım onun dışında yum gününde havuç ve incir yemeyi düşünüyorum eşimde keçi boynuzu özü ve arı poleni aldı bizde durum bu
Aynen eşim keçiboynuzu kullanıyo. Inofolic combi kullanıyorum ben de 2. Kutum bu. Havuç avokado ceviz vs tüketirim ama bıktım valla avokadonun tadından hiç sevemedim bi 🙈🙈

Aralik 29 ama bu ay korudum ben özel sebeplerden dolayı o diğer ay ilk deneme olacak 2.cocuk

Ne sınavın vardı canım benimde elimde kpss sınavım var hamile olursam doğum ve kpss aynı gün 🤣🙈
Açıköğretim canim ayyy deme o nasil bir stres kpss yi gözüm yemiyor hersey o kadar zorlaştı ki Allah yardımcın olsun canim branş nedir

Ben korunmadim ama düzenli ilişki de olmadı saldım öyle nasılsa olmuyor

Açıköğretim canim ayyy deme o nasil bir stres kpss yi gözüm yemiyor hersey o kadar zorlaştı ki Allah yardımcın olsun canim branş nedir
Bende aof okuyorum tıbbi sekreterlk dha ikinci üniversitem. İlki örgündu Buda açık olsun dedim tek dersim kaldı final 8ocakta mezun olursam ekimde kpss var 🙏😊

Bende aof okuyorum tıbbi sekreterlk dha ikinci üniversitem. İlki örgündu Buda açık olsun dedim tek dersim kaldı final 8ocakta mezun olursam ekimde kpss var 🙏😊
Yolun bahtın daima açık olsun canim benim 🌸♥️ benim de 2.universite kapsamında hayirlisi bakalim

İnşallah canım. Benim acı eşiğim çok düşük o yüzden anestezili istedim bakalım nasıl olacak. Senin nasıl çıktı sonucun canım
Canım Benim dış gebelik sonucu sağ tüpüm yok zaten sol da açık çıktı bugun asilamamin ilk günü.insallah sende tez zamanda güzel sonuçlar alirsin

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
@poncik972 Ocak
C Cansinn10 3 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Birbasak4 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@orjinal1910 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
D Dilara55333 26 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
maviss_34 maviss_34 bat 8 Ocak beni de ekler misin canım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum diliyorum bu topik hepimize uğurlu gelir müjdeyi alırız inşallah. Yıl yeni hayaller eski diyorum ve meleğimizi diliyorum

Canım Benim dış gebelik sonucu sağ tüpüm yok zaten sol da açık çıktı bugun asilamamin ilk günü.insallah sende tez zamanda güzel sonuçlar alirsin
Anladım canım. Of dış gebelik en en zoru sanırım okuduklarımdan, kimseye yaşatmasın Allahım. inşallah çok güzel sonuçlar alırız hepimiz güzel haberlerini bekliyorum 😊🌸

Back