- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 35
Ay Cnm belirtilerin nelerdi gözünaydın ssağlıkla bebişinn doğsun inşallahkızlar hamileyimmmmmm şükürler olsun tututndu meleğim
sağol cnm darısı sizleregözünaydın arkadaşım allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin.
inşallah cnım sağol sizlerdende güzel haberler alırız inşallah benim transferim blasttı arada kasık agrılarım oldu 3. gün sökülecek gibi sancım oldu aradada ateş basması göğüslerde hassasiyet cnm hafifte bel ağrısıAy Cnm belirtilerin nelerdi gözünaydın ssağlıkla bebişinn doğsun inşallah
Darısı başımıza hayırlısı inşallah.bendede var bu belirtilerin bazıları..inşallahinşallah hayırlısı tteşekkür ederm..Rabbim tamamına erdirsin Cnminşallah cnım sağol sizlerdende güzel haberler alırız inşallah benim transferim blasttı arada kasık agrılarım oldu 3. gün sökülecek gibi sancım oldu aradada ateş basması göğüslerde hassasiyet cnm hafifte bel ağrısı
sağol canım inşallah kaçıncı günündesin kaçıncı gün embriyosuDarısı başımıza hayırlısı inşallah.bendede var bu belirtilerin bazıları..inşallahinşallah hayırlısı tteşekkür ederm..Rabbim tamamına erdirsin Cnm
transferin 4.günü bugün...3.gün embriyosu cnm 2 tanesağol canım inşallah kaçıncı günündesin kaçıncı gün embriyosu
inşallah tutunsun sana meleklerin nar yemeyi ihmal etme ben hergün bitane yedim çiğ kabak çekirdeği çitledimtransferin 4.günü bugün...3.gün embriyosu cnm 2 tane
Bende bugün bantalara başladım ama ayrıca bir hapım yok? Tahminen benimde 20 Şubat civarında olacak transferim..Hadi bakalım neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz :)Günaydın Kızlar...
Muayeneye dün gittim arkadaşlar adetimin 3.günü yani...
Ultrason muayenesinde herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi doktor çok şükür ve resmi olarak dondurulmuş tedaviye başlayabileceğimi söyledi... Bu süreç normal tedaviye göre daha basit. İki önemli kriter var birincisi rahim kalınlığının istenilen ölçüye ulaşması, ikincisi ise dondurulmuş embriyoların sağlıklı bir şekilde çözülmesi...
Dün akşam itibari ile rahim kalınlığını düzenlemeye yardımcı Estrofem adlı östrojen tablet ilacını kullanmaya başladım...
11 Şubat da kontrol randevum var ve tahmini olarak 20 Şubat gibi de transfer işlemimin gerçekleşebileceğini söyledi doktorum, eeee tabi Allahın izni ile herşey yolunda giderse...
Tmm Cnm çok sağol yaparım hepsini öyle endişeliyim ki beklemek zorinşallah tutunsun sana meleklerin nar yemeyi ihmal etme ben hergün bitane yedim çiğ kabak çekirdeği çitledimçok yatmadım akışına bıraktım elim karnımda ya musavvir ya varis ya halik çektim salavat getirdim cnm
aynen canım zor oluyor gerçekten seni anlıyorum şimdi keseyi görmeye zaman geçmezz banaTmm Cnm çok sağol yaparım hepsini öyle endişeliyim ki beklemek zor
canım gözünaydın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr ıyı gunlerrrr 13. Gun 539 cıktı dgerım cumartesı kese gormek ıcın cagırdı doktor
canım hayırlı olsun benimde bugün oldu transferim beşinci günün embriyosu blastokist galiba inşallah bende o güzel haberi alırım 2 hafta sonra inşallah tutunur allahın izniyle ben neler yapmalıyım kaç gün yatmalıyım sizce? seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşallahaynen canım zor oluyor gerçekten seni anlıyorum şimdi keseyi görmeye zaman geçmezz bana
cokkkkk saolll canımm allahım herkesın cabalarının karsılıgını versın ınsallah hersey hep bole yolunda gıderrrrrcanım gözünaydın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maaşallah duygucum değerin çok iyi inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder darısı bizlere aminKızlarrrr ıyı gunlerrrr 13. Gun 539 cıktı dgerım cumartesı kese gormek ıcın cagırdı doktor
Sen nerdensın cnm ksk yazıyo bızım oralardamısın acaba :) karsıyakadamıcanım benıde duzenleyebılırsın
cokkkkk saolll canımm allahım herkesın cabalarının karsılıgını versın ınsallah hersey hep bole yolunda gıderrrrr
Amınnn amınnnnn allahım herkesın emeklerını bosa cıkartmasınnn umudunuzu hıc kaybetmeyınnn ınsallah hersey bole yolunda gıderrrrmaaşallah duygucum değerin çok iyi inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder darısı bizlere amin
Amınnn amınnnnn allahım herkesın emeklerını bosa cıkartmasınnn umudunuzu hıc kaybetmeyınnn ınsallah hersey bole yolunda gıderrrr
sağol cnm inşallah kafana çok takma Allaha bırak benimde blasttı şükür tuttu çok yatma ben yatma ben oturdum sağa sola döndüm sadece ağır kaldırmadım iş yapmadım sabahları yumurta yedim günde bir nar kaysı inciri ihmal etme salata ye bolbol inşallah tutunur cnmcanım hayırlı olsun benimde bugün oldu transferim beşinci günün embriyosu blastokist galiba inşallah bende o güzel haberi alırım 2 hafta sonra inşallah tutunur allahın izniyle ben neler yapmalıyım kaç gün yatmalıyım sizce? seninde allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?