Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

canım benim önemli olan yumurtanın çokluğu değilki önemli olan kaliteli olmaları ve sana tutunmaları inşallah rabbim gönlüne göre verir meleklerin sana gelir sen transfer oldunmu
hayır daha transfer olmadım yumurta bile toplanmadı daha gonal f kullanıyorum 5. günüm

mrb arkadaşlar bendede pko vr ve allahtan eşimde sorun yok ve 3 ay klomen tedavisi uyguladık olumlu sonuç alamadık bu arada 1 senedr bebek istiyoruz doktor tüp bebeğe yönlendrdi bizi aşılamaya o kdr para verene kdr tüp bebek daha mantklı dedi tabi ben bu arada zayıflamaya karar verdm çnkü kilom var eğer 10kg verrsem bu ay şubatta tüp bebek istiyoruz ama ne zaman başlanır hiç blmiyorum ve istanbulda yaşamıyorum ama ailem orda bahçelievler medikalparkta yaptrmak istiyorum bana bilgi vereblrmsnz ne zaman gtmem lazm ne zaman tedaviye başlanr sevinirim

Kizlar selam.. bu ay tup bebek yaptiracagiz ilk defa. Daha once asilama da yapmadik, dr um direkt tup bebek dedi. Kan degerlerim tiroit,seker ,prolaktin vs hepsi normal cikti. (D vitamini biraz eksik cikti hap kullancam simdi.)Hsg de temiz,tupler acik.. yumurtlama sorunum vardi klomen le buyudu ve catladi da kist de olmadi baktirdim.. esim de morfoloji 1 cikti diger degerleri cok iyi. Ama neden olmuyor anlamadim ;( dr um morfoloji 1 olanlara tup bebek onerilir dedi,ama esimin gittigi urolog da okdr sorun yaratmaz ,hamilelikte tek yumurta tek sperm yeterlidir kaldiki sizin sayi,hiz,sureniz cok iyi demis okdr spermin %1 inden 1 tanesi mutlaka tutardi demis. Ben simdi nasi bi yol izleyeyim acaba ;(
Istanbulda iyidir dediginiz tup bebek merkezi varmi? Para almak icin cok oyaliyorlar diye duydum varmi fikri olan,bu surecte yapabilecegim birsey? Maslak acibadem dusunuyorum?

Kızlar merhaba ben bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyormuşuz. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
mrb arkadaşım..bende senin gibi bugün adet oldum yarın tedaviye başlıyoruz inş. ikimiz için de daha doğrusu herkes için hayırlısı olsun.. bizim içinde hayırlı olsun... dualarım seninle..

mrb arkadaşım..bende senin gibi bugün adet oldum yarın tedaviye başlıyoruz inş. ikimiz için de daha doğrusu herkes için hayırlısı olsun.. bizim içinde hayırlı olsun... dualarım seninle..
Canım şimdi gördüm çok teşekkür ederim bende senin için dua edicem canım allah razı olsun. Sende mi 88'lisin? Yarın gelişmeleri yazalım.

Bir sorum olucak daha önceden dondurulmuş embriyo ile tüp yaptıran arkadaşlara. Opu işleminden sonra ilk ve ikinci adetinizi kaçıncı gün oldunuz...
Şimdiden teşekkür ederim.cvplarınız için.

kızlar doktora gıttım kıstım varmıs allahım ya hersey hazır adetı beklıyoruz tedavı ıcın normalde hıc gecmez bu ay kıst cıktı şaşıyorum artık

kızlar doktora gıttım kıstım varmıs allahım ya hersey hazır adetı beklıyoruz tedavı ıcın normalde hıc gecmez bu ay kıst cıktı şaşıyorum artık
vardır bi hayır canım.bak bende adeti beklerken işler bozuldu..belirsiz süre erteledik....hayırlsı

vardır bi hayır canım.bak bende adeti beklerken işler bozuldu..belirsiz süre erteledik....hayırlsı
allah hayırlısını nasıp etsın dedgıgın gıbı vardır bır hayır bakalım allahım yuzlerımızı guldursun bıde kıs bastırdı kar yagıyor

burasıda çok güzel....istanbuldasın dimi canım?
evet canım ıstanbuldayım aklıma ne geldı dıyorumkı kendı kendıme allahım keske doktorun gordugu 3.bucuk santımlık olan kıst degılde kese olsa nolur sankı ama pazar gunu kan testı yaptım negatıftı umut yok

Aminnn..hosgeldin cnm..ayni sorunlar bendede var..yasda ayni ☺ bende ilkini denedim kimyasal oldu..2.icin dinlenmedeyim..insallah daha cok bekletmezler bizi..
Canim uzulme herseyin hayirlisii..belkide bu ay yapsan tutmayacakti..vakitleri geldiginde hicbir sebep engel olmuyor geliyor bebislerr..ben hep ona dua ettim allahim tuple olmayacaksa baska sebepler cikart onume diye..negatif haberini almak daha kotu diyordum..once ohss oldum bekledim..sonra negatif..simdi 2. Icin yine bekliyorum..6 yillik evliyim..ama su ertelenen kisa vakitler yil gibi
Kızlar dua edin, saat 3 te transferim olacak, durum pek içi açıcı değil ama Allah yardımcımız olsun.
canim hayirli olsun..daha boyle ilk dakkalardan olumsuzluk niyee..gyzel dusun guzel olsun..insallah 2 hafta sonra mujdeli haberi verirsin bize..

Selam kızlar tüp bebek yaptıracaklar yada transferi olanlar şimdiden hayırlısı olsun bu zorlu süreçte allahım yardımcınız olsun bende nasipse ocak yada şubat ayında tüp bebek yaptıracağı benim bir aşılamam var düşükle sonuçlanan birde tüp bebek var onunda sonucu negatif ikisinide özelde denedik şimdi ise ege ünv. tedaviye başladık iğnelere daha başlamadım şimdi dosyam açıldı ve rapor için eksikleri tamamlıyoruz bu yüzden ya ocak sonu yada şubatta denemem olucak hepimiz için hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…