- 27 Aralık 2014
- 43
- 79
- 18
- 36
hayır daha transfer olmadım yumurta bile toplanmadı daha gonal f kullanıyorum 5. günümcanım benim önemli olan yumurtanın çokluğu değilki önemli olan kaliteli olmaları ve sana tutunmaları inşallah rabbim gönlüne göre verir meleklerin sana gelir sen transfer oldunmu
çok teşekkürler hayırlısı bakalımhayır daha transfer olmadım yumurta bile toplanmadı daha gonal f kullanıyorum 5. günüm
gonal f i kaç doz kullanıyosunhayır daha transfer olmadım yumurta bile toplanmadı daha gonal f kullanıyorum 5. günüm
225 dozgonal f i kaç doz kullanıyosun
mrb arkadaşım..bende senin gibi bugün adet oldum yarın tedaviye başlıyoruz inş. ikimiz için de daha doğrusu herkes için hayırlısı olsun.. bizim içinde hayırlı olsun... dualarım seninle..Kızlar merhaba ben bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyormuşuz. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Canım şimdi gördüm çok teşekkür ederim bende senin için dua edicem canım allah razı olsun. Sende mi 88'lisin? Yarın gelişmeleri yazalım.mrb arkadaşım..bende senin gibi bugün adet oldum yarın tedaviye başlıyoruz inş. ikimiz için de daha doğrusu herkes için hayırlısı olsun.. bizim içinde hayırlı olsun... dualarım seninle..
vardır bi hayır canım.bak bende adeti beklerken işler bozuldu..belirsiz süre erteledik....hayırlsıkızlar doktora gıttım kıstım varmıs allahım ya hersey hazır adetı beklıyoruz tedavı ıcın normalde hıc gecmez bu ay kıst cıktı şaşıyorum artık
allah hayırlısını nasıp etsın dedgıgın gıbı vardır bır hayır bakalım allahım yuzlerımızı guldursun bıde kıs bastırdı kar yagıyorvardır bi hayır canım.bak bende adeti beklerken işler bozuldu..belirsiz süre erteledik....hayırlsı
burasıda çok güzel....istanbuldasın dimi canım?allah hayırlısını nasıp etsın dedgıgın gıbı vardır bır hayır bakalım allahım yuzlerımızı guldursun bıde kıs bastırdı kar yagıyor
evet canım ıstanbuldayım aklıma ne geldı dıyorumkı kendı kendıme allahım keske doktorun gordugu 3.bucuk santımlık olan kıst degılde kese olsa nolur sankı ama pazar gunu kan testı yaptım negatıftı umut yokburasıda çok güzel....istanbuldasın dimi canım?
neden cnmKızlar dua edin, saat 3 te transferim olacak, durum pek içi açıcı değil ama Allah yardımcımız olsun.
Aminnn..hosgeldin cnm..ayni sorunlar bendede var..yasda ayni ☺ bende ilkini denedim kimyasal oldu..2.icin dinlenmedeyim..insallah daha cok bekletmezler bizi..selam kızlar bende ocak ayında 2. denemem için hazırlıklara başladım hayırlısyla ocak adetiyle başlıycam 27 yaşındayım bende pko eşimde hareket azlığı var benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum umarım bu topik hepimize uğurlu gelir rabbim hepimizin kucağını doldursun
Canim uzulme herseyin hayirlisii..belkide bu ay yapsan tutmayacakti..vakitleri geldiginde hicbir sebep engel olmuyor geliyor bebislerr..ben hep ona dua ettim allahim tuple olmayacaksa baska sebepler cikart onume diye..negatif haberini almak daha kotu diyordum..once ohss oldum bekledim..sonra negatif..simdi 2. Icin yine bekliyorum..6 yillik evliyim..ama su ertelenen kisa vakitler yil gibiben ocakbaşıcı olamayacağım maalesef canlar...eşimin iş durumundan dolayı belirsiz bir süre ertelendi.malesef belirsizlik çok kötü.tam raporum çıkıyor pazartesi bunlar başımıza geldi.Allahtan hayırlısı..çok üzüldüm ama inşallah sizler sonuç alırsınız sevinci paylaşırız ..bu arada banada dua edin lütfen
canim hayirli olsun..daha boyle ilk dakkalardan olumsuzluk niyee..gyzel dusun guzel olsun..insallah 2 hafta sonra mujdeli haberi verirsin bize..Kızlar dua edin, saat 3 te transferim olacak, durum pek içi açıcı değil ama Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?