Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Canım bu yazının altına imzamı atarım,Önce Allah'ın sonra Mustafa Acet'in sayesinde oğluma kavuştum.Arkadaşlar yalan veya reklam olduğunu düşünmeyin,önceki mesajlarımı inceleyebilirsiniz

günaydınnnnnnn mutlu huzurlu güzel haberlerin alındığı bir pazar olsun...

tesekkurler Yarin 2. randevumuza gidiyoruz tum testler yenilendi.

kızlar selam bikaç gündür doktora gidip gelmekten yorgunluktan giremedim bugün tekrar yumurta takibim vardı 2 folikül göründü yarın tekrar gideceğim anlıyacağınız iğnelere devam ...

hayıt tohumu incir kürü bal polen çörek otu tarçın bebe aspirini folik asit kullanıp üç ay sonra tüp bebek yaptırmayı deneyin

Merrhaba benim ikinci denemem ilki negatifti bu gün 11 günüm kan verdim olumsuz çıktı dr yarın yine gel bakalım dedi aranızda 11 günü olumsuz sonradan degeri yükselen varmı acaba

Merrhaba benim ikinci denemem ilki negatifti bu gün 11 günüm kan verdim olumsuz çıktı dr yarın yine gel bakalım dedi aranızda 11 günü olumsuz sonradan degeri yükselen varmı acaba
Allah yardımcın olsun canım keşke yükselse harika olur rabbimin vardır mutlaka bir bildiği. Hangi merkezde yaptırmıştın dondurulmuş embiryon var mı başarı şansı artıyor bir daha ki denemen için hiteroskopi önermişmiydi doktorun ?

bursa acıbadem şahin bey

merhaba canım bende su an asılama yaptırıyorum ılkı tutmadı ıkıncısıne gectık meral candan sozerıye gıdıyorum ama 3 asılamadan sonra pembe maıye sevk edıyormus ben bıraz arastırdım bursada en ıyı sahın zeteroglu dıye duydum sen ne onerırsın sahın beyın hastamısın yardımcı olursan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…