- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.941
Takılıyorum canımListe de mi
Istersen eklerim canım. ❤❤❤
Gerçekten yaaaValla benimde canım istedi. Bir de güzel anlatıyor. Küp patatesler falan
Evet yorucu oluyor biraz.Ellerine sağlık canım. Canlı ders insanı yoruyor zaten.
Bu arada nasıl oldun ?
Rabbim gönlüne göre versinEvet yorucu oluyor biraz.
Bugün daha iyiyim bakalım yarın doktora gidince ne kadar iyi olduğumu öğreneceğim
Bugün menü de ne varEveett
Aleyküm selam. Yeşil fasulye yapacağım. Makarna kaldı öğlenden o da olur yeter. Ben bir şey soracağım Evde çok fazla ekmek oldu birbirimizden habersiz ekmek almışız. Ne yapabilirim onlarla.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin.
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler ❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
@Coolpeople
Ellerine sağlık canım.Aleyküm selam. Yeşil fasulye yapacağım. Makarna kaldı öğlenden o da olur yeter. Ben bir şey soracağım Evde çok fazla ekmek oldu birbirimizden habersiz ekmek almışız. Ne yapabilirim onlarla.
Amin canım hayırlısı inşallahRabbim gönlüne göre versin
Ekmekten pizza mı hemen bakıyorum tarifine. Buzluğa atmak da mantıklı. Teşekkür ederimEllerine sağlık canım.
Fazla ekmeği buzluğa atabilirsin. Geceden çıkarınca Kahvaltı da yiyebilirsiniz. Egee bayatsa ekmekten pizza yapmıştım bir kere çok güzel olmuştu.
Rica ederim canımEkmekten pizza mı hemen bakıyorum tarifine. Buzluğa atmak da mantıklı. Teşekkür ederim
Izliyormusun izlesen benim yazmamdan cok daha etkili oluyorMasterchef değil de sen yazinca ben de ciğer yapmak istedim
Afiyet şifa olsun canım
Gerek yok canımBugün menü de ne var
Bu arada listeye eklememi ister misin?
Arada bir bakıyorum. Kalabalık olunca daha zevkli oluyordu ama yarışmacılar az kalınca nedense seyretmek istemedim.Izliyormusun izlesen benim yazmamdan cok daha etkili oluyorseversen yarin ki menun olabilir dostum uzun zaman olmstu bende yapmayali
Ellerine sağlık canım. Ben çok kötü oluyorum hamileyken her şeyden midem bulanıyor.Gerek yok canımbugün menüde baharatlı tavuk but ve nohutlu pilav var. Hamilelik boyunca kokular hariç hiçbir yemekten tiksinti gelmedi herşeyi yiyorum
Ellerine sağlık canım.Sebzeli somon yapacağım bugün. Yanına mercimek çorbası ve salata.
Sağol canımEllerine sağlık canım. Ben çok kötü oluyorum hamileyken her şeyden midem bulanıyor.
Hayaller hayallerSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin.
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler ❤❤
@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria