Ekleme bitti100'den fazla eklenmiyormuşHadi sen de 100 tane ekleBen dimi teşekkür ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekleme bitti100'den fazla eklenmiyormuşHadi sen de 100 tane ekleBen dimi teşekkür ederimmm
Şükür yaaaa büyük patron sen çok yaşa yoksa bu nevoşu durduramayacaktimEkleme bitti100'den fazla eklenmiyormuşHadi sen de 100 tane ekle
100 tane yapınca beni çağırŞükür yaaaa büyük patron sen çok yaşa yoksa bu nevoşu durduramayacaktim
Tamammmmmmm nevos100 tane yapınca beni çağır
hamsileri aynı şekilde ayıklayıp ikiye ayırıyoruz. taze soğan maydanoz varsa 2-3 yaprak pazı yumurta süt ve mısır unuyla harç yapıyoruz isteğe göre baharatını katıp kaşık kaşık tavaya döküp kızartıyoruz. :)Teşekkür ederim.Siz nasıl yapıyorsunuz..
Çok farklıymış canım eminim çok güzel oluyordurDenerim birgün inşaallahBen bir de kaşarlı yapıyorum oda güzel oluyorhamsileri aynı şekilde ayıklayıp ikiye ayırıyoruz. taze soğan maydanoz varsa 2-3 yaprak pazı yumurta süt ve mısır unuyla harç yapıyoruz isteğe göre baharatını katıp kaşık kaşık tavaya döküp kızartıyoruz. :)
Teşekkür ederim canımOoo balık mı yaptın sen ya ben kaçırdım eline sağlık başarılar dilerim editörüme
Canım çekti
Sağol canımSen de hoşgeldinCanım harika görünüyor ellerine sağlık, çok beğendim.
Sağol canomNevomm,kendisini ayrı hamsisini ayrı sevdigimm cok guzel olmus canim nevom coook istah açıcı olmus tek kelimeyle ba-yıl-dim ellerine sağlık başarılar diliyorum canimin ici
Sağol canımAnneciğine sevgilerCanm cok guzel olmus ellerine saglik annemde cok begendi
Çok teşekkür ederim canımÖyle olmasına çok memnun oldumNe güzel işe yaradıNevoşum ellerine sağlık nefis görünüyor..
Diyordum ya balıktan hoşlanmıyorum bu aralar diye... Meğer bana bu kategori lazımmış. Bütün tarifleri öyle canım çekti ki. balık sevgimi yeniden bana kazandırdığınız için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımsüper nevom ellerine sağlık
Teşekkür ederim.Sizin de elinize sağlıkhafta sonu denedim kesinlikle harika bi lezzetti ama biz baharatsız ve normal unla yaptık cok güxeldi yaaaa
elleriize sağlık gercekten güzel bi tarif