Ocağınıza Düştüm 😋

Aleyküm selam. Yeşil fasulye yapacağım. Makarna kaldı öğlenden o da olur yeter. Ben bir şey soracağım Evde çok fazla ekmek oldu birbirimizden habersiz ekmek almışız. Ne yapabilirim onlarla.
Ekmekler bayatlarsa kurutup rondodan geçirip galeta unu yapabilirsin.

Ekmekleri dilimleyip üzerine peyaz peynir, domates, biber ya da kaşar sucuk gibi şeyler koyup fırınlayarak lezzetli ekmekler yapabilirsin.

Ekmekleri küp küp dilimleyip terayağ ile iyice kitirlastirip kruton yapabilirsin. ( çorbalara katarsin)

Ekmekleri pide gibi kullanarak küp doğrayıp hafif tavada çevirip üstüne tereyağ döküp üstüne köfte/ et döner onun üstüne domates sos döküp yoğurtla ev işi kebap yapabilirsin.

Vee sabahları için de yumurtalı ekmek yapabilirsin

Aklıma bunlar geldi 😋

Arada bir bakıyorum. Kalabalık olunca daha zevkli oluyordu ama yarışmacılar az kalınca nedense seyretmek istemedim. 😂😂😂
Yarın değil ama hafta sonu için yapabilirim 🤩🤩🤩
Asil azaldikca daha cekismeli olmaya basladi

Yap hem menun hazir olmus olur ve de enfess

Ekmekler bayatlarsa kurutup rondodan geçirip galeta unu yapabilirsin.

Ekmekleri dilimleyip üzerine peyaz peynir, domates, biber ya da kaşar sucuk gibi şeyler koyup fırınlayarak lezzetli ekmekler yapabilirsin.

Ekmekleri küp küp dilimleyip terayağ ile iyice kitirlastirip kruton yapabilirsin. ( çorbalara katarsin)

Ekmekleri pide gibi kullanarak küp doğrayıp hafif tavada çevirip üstüne tereyağ döküp üstüne köfte/ et döner onun üstüne domates sos döküp yoğurtla ev işi kebap yapabilirsin.

Vee sabahları için de yumurtalı ekmek yapabilirsin

Aklıma bunlar geldi 😋
Ya çok teşekkür ederim 😊 ekmek için bu kadar bilgin varsa sen tam bir tasarruf uzmanisin 😃 hepsini not aldım artık ekmek israfı da olmayacak

As canım bende de halsizlik var canım. Eşim kahvaltı yaptı akşam tek başına, yatıyorum ben de vitamin alıcam. Korona geçeli bir ay oldu toparlanamadım hala. Allah hepimize şifa versin

As canım bende de halsizlik var canım. Eşim kahvaltı yaptı akşam tek başına, yatıyorum ben de vitamin alıcam. Korona geçeli bir ay oldu toparlanamadım hala. Allah hepimize şifa versin
Sana da çok geçmiş olsun canım. Koronayi abartıyorsunuzdur diyene kürekle vurasım var 😡

X