Ocağınıza Düştüm 😋

Amin canim insallah

Deneyecegim en kisa zamanda
Profiterole useniyordum ya aksam esimin icine dogmus gbi en sevdgm yerden ekler almis sagolsun bugunde tatli yedik bugunde olmedikkk ve sistik elhamdulillah 😊🤗🤗

Pazartesiden beri aksam yemegmi erken saatte yiyip yeme isini bitiriyordum bu aksam bozmus oldm cayla ekler yedm 🤫

Profiterole useniyordum ya aksam esimin icine dogmus gbi en sevdgm yerden ekler almis sagolsun bugunde tatli yedik bugunde olmedikkk ve sistik elhamdulillah 😊🤗🤗

Pazartesiden beri aksam yemegmi erken saatte yiyip yeme isini bitiriyordum bu aksam bozmus oldm cayla ekler yedm 🤫
Afiyet olsun canim bende cok severim ekleri ama evde denemedim hic

Afiyet olsun canim bende cok severim ekleri ama evde denemedim hic
Ya hersey evde yapildgnda o istenilen tatta olmayabikiyor mesela bende ekleri evde yapsam yaparim ama asla bu aldgmzdaki tatta olmaz bunu biliyorum cogu farkli yerde yedim ama bu yerdeki gbi olmuyor sevemiyorum eskiden calistgm yerde bi normal pastane yapiyor aslnda ama bayiliyorm 😍 oraya gitmis almak icin esimde mutlu oldm ama yedkten sonra pismanlik 🤣🤣

Ya hersey evde yapildgnda o istenilen tatta olmayabikiyor mesela bende ekleri evde yapsam yaparim ama asla bu aldgmzdaki tatta olmaz bunu biliyorum cogu farkli yerde yedim ama bu yerdeki gbi olmuyor sevemiyorum eskiden calistgm yerde bi normal pastane yapiyor aslnda ama bayiliyorm 😍 oraya gitmis almak icin esimde mutlu oldm ama yedkten sonra pismanlik 🤣🤣
Aynen canim disardan yemek daha keyifli ve lezzetli oluyor

Kiz niye pisman oluyorsun bosver yedin gitti afoyet olsun😂😂

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin. 😋😋
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler ❤❤

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Amazing family Amazing family
Afiyet olsun canim bende yine bir mastercheften esinlenme menusu var 🤣🤣

Arnavut cigeri kup patates kizartacagim pilav ve salata insallah. Ekler var bugune de yeter .

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin. 😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Dünden pilav var benimde. Yanına bezelye yemeği yaptım. Tatlıda dünden kalan var.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Ben yokuuum😞😞

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Eline sağlık canım. Ben kıza az bezelyeli havuçlu sulu köfte yaptım. Bizede patates oturtma ve pirinç pilavı. Bugün dersim öğleden sonra sabahtan hallettim o yüzden hepsini👍

Afiyet olsun canim bende yine bir mastercheften esinlenme menusu var 🤣🤣

Arnavut cigeri kup patates kizartacagim pilav ve salata insallah. Ekler var bugune de yeter .
Masterchef değil de sen yazinca ben de ciğer yapmak istedim 😂😂😂
Afiyet şifa olsun canım 😋😋

Eline sağlık canım. Ben kıza az bezelyeli havuçlu sulu köfte yaptım. Bizede patates oturtma ve pirinç pilavı. Bugün dersim öğleden sonra sabahtan hallettim o yüzden hepsini👍
Ellerine sağlık canım. Canlı ders insanı yoruyor zaten.
Bu arada nasıl oldun ?

X