- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.961
Ekmekler bayatlarsa kurutup rondodan geçirip galeta unu yapabilirsin.Aleyküm selam. Yeşil fasulye yapacağım. Makarna kaldı öğlenden o da olur yeter. Ben bir şey soracağım Evde çok fazla ekmek oldu birbirimizden habersiz ekmek almışız. Ne yapabilirim onlarla.
Asil azaldikca daha cekismeli olmaya basladiArada bir bakıyorum. Kalabalık olunca daha zevkli oluyordu ama yarışmacılar az kalınca nedense seyretmek istemedim.
Yarın değil ama hafta sonu için yapabilirim
Ya çok teşekkür ederimEkmekler bayatlarsa kurutup rondodan geçirip galeta unu yapabilirsin.
Ekmekleri dilimleyip üzerine peyaz peynir, domates, biber ya da kaşar sucuk gibi şeyler koyup fırınlayarak lezzetli ekmekler yapabilirsin.
Ekmekleri küp küp dilimleyip terayağ ile iyice kitirlastirip kruton yapabilirsin. ( çorbalara katarsin)
Ekmekleri pide gibi kullanarak küp doğrayıp hafif tavada çevirip üstüne tereyağ döküp üstüne köfte/ et döner onun üstüne domates sos döküp yoğurtla ev işi kebap yapabilirsin.
Vee sabahları için de yumurtalı ekmek yapabilirsin
Aklıma bunlar geldi
Ya çok teşekkür ederimekmek için bu kadar bilgin varsa sen tam bir tasarruf uzmanisin hepsini not aldım artık ekmek israfı da olmayacak
Ellerine sağlık canım.Feslegen Kokulu Nane bugün etiket yapmamışsın, iyisindir umarım.
Ben dünden az az şakşuka ve bulgur kaldı. Pirasam var ya Zeytinyağlı onu yaparım ya da börek yaparım pırasalı.
Herkese afiyet olsin
Afiyet olsun canımBende fırında patatesli tavuk yaptım.
Geçmiş olsun canım nolduSelamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Allah razı olsun canım. Sinüzit tuttu galiba.Geçmiş olsun canım noldu
As canım bende de halsizlik var canım. Eşim kahvaltı yaptı akşam tek başına, yatıyorum ben de vitamin alıcam. Korona geçeli bir ay oldu toparlanamadım hala. Allah hepimize şifa versinSelamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Geçmiş olsun canımSelamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Geçmiş olsun canım şimdi nasilsinSelamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Sana da çok geçmiş olsun canım. Koronayi abartıyorsunuzdur diyene kürekle vurasım varAs canım bende de halsizlik var canım. Eşim kahvaltı yaptı akşam tek başına, yatıyorum ben de vitamin alıcam. Korona geçeli bir ay oldu toparlanamadım hala. Allah hepimize şifa versin