- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.981
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Alnıma viks sürdüm. Iki kere hapşırınca azaldı ağrısı. Karabiber mi çeksem burnuma diye düşünüyorum şu anGeçmiş olsun canım şimdi nasilsin
Yok canım yaa. Saçım ıslak değildi. İki kasımın ortası, nefes aldıkça sızlıyor.Gecmis olsun cnm sacin yas filanmi kaldin
Bende tam seni dusunerek girdim siteye bugub etiket gelmedi diye topige bakacaktim .
Anlıyorum seni canım bende de var sinüzit. Eşimde de o da hep kendini hapşırtıp öyle rahatlar.Alnıma viks sürdüm. Iki kere hapşırınca azaldı ağrısı. Karabiber mi çeksem burnuma diye düşünüyorum şu an
Hastalandin mi geçmiş olsun.Selamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
@Coolpeople
Hahah tabi ki okutbunu eşime okutucam izninizle çok mutlu oldum bu söylediğinize
Afiyet olsun şimdiden
Bilirim canim o dert bende de var kesin teshisli degilim ama saclarimi 2 3 kerede kuruturum ben dus sonrasi 5 10 dk da 1 . Iyice kurumazlarsa mutlaka bas agrisi cekerim cok gecmis olsunYok canım yaa. Saçım ıslak değildi. İki kasımın ortası, nefes aldıkça sızlıyor.
Merak ettim canım.Aslnda bas agrisi icin hos gelen tel gbi bisey var kizlar bilmem biliyormusunuz cokta ucuz biseydi valla hafif agrilar icin iyi olluyor . Adi ne blmiyorm ama bende var istersenz resm atarm
Geçmiş olsun canım hayirdir ...Selamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
@Coolpeople
Ellerine sağlık canım. Sinüzit tuttu galiba. Hapşırdıkça baş agrım azalıyor.Geçmiş olsun canım hayirdir ...
Ben yeni girdim ama yine de yazacağım
Pirinç pilavı
Et kızartması
Lavaş
Yoğurt
Tahin helvası :))
Valla sinüslerin boşalması için ben acı turşu yada acı çorba yapıyorum yedikçe akıyor dene istersenEllerine sağlık canım. Sinüzit tuttu galiba. Hapşırdıkça baş agrım azalıyor.
Dur aticamMerak ettim canım.
Yarın deneyeyim canım o zamanValla sinüslerin boşalması için ben acı turşu yada acı çorba yapıyorum yedikçe akıyor dene istersen
Bunu biliyorumBas agrisi teli diye arattim buldumicerde cekmeceden getirmeden daha kolay kizimi uyutuyorm da
Hafif agrilarda yariyor bence bilmiyorum zaten ucuz bisey bir baskasi sana yaparsa baya rahatlatiyor bence kafana indirip yukari cekecek bunu kulak yanlarina kadar filan iniyor ya hos oluyor yani ama bi migren atagi vs ise elbet kesmiyorBunu biliyorum
Ise yarıyor mu?
Selamun aleykum kızlar. İyi akşamlar herkese. Bugün hem telefon elime geçmedi hem de biraz halsizdim. O yüzden etiket yapamadım. Kusura bakmayın
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Tenceresiz kaldim anne
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
@Coolpeople
Geçmiş olsun, dikkat et kendineAllah razı olsun canım. Sinüzit tuttu galiba.