-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.901
Şimdilik birşey içmiyorum canım. Şüpheli durumlar varMelisa çayı mideye çok iyi gelir
Hımm teşekkür ederim gülümKus basılı Patates havuç bezelye orman kebabı oluyor sanırım, ondan yapabilirsin
Evet arnavut cigeri edirne tava ciger birde ciger sis yaptilar bayilazammm acayp cnm cekti hamileykende arnavut cigeri ve karpuzu asermistimm cok fena ... nasipnolursa yarin kasaba cikabilirsem almak istiyorum bakalimEvet canim kendim yaptim masterchef de gorunce bayagidir yapmiykrdum
Ayy dun masumlar apartmanini izledim masterchef de ciger mi vardi
Afiyet olsun simdiden okurkrn bile canim cektiEvet arnavut cigeri edirne tava ciger birde ciger sis yaptilar bayilazammm acayp cnm cekti hamileykende arnavut cigeri ve karpuzu asermistimm cok fena ... nasipnolursa yarin kasaba cikabilirsem almak istiyorum bakalim
Dene derim kup patateste kizartip yanina da sogan sogusAfiyet olsun simdiden okurkrn bile canim cekti
Uffff herseyi de canimiz cekiyor beeeeeee
Ben hic arnavut cigeri denemedim biz cogunlukla mangalda ya da tantuni seklinde yiyoruz cigeri
Geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatır umarimEsim corona maalesef
Duzgun beslensin diye elimizden geleni yapiyoruz.
ilikli kemik suyu ile suzme mercimek
kofte patates
pilav yapicam.
bir de cevizli kereviz salatasi.
Dünden belirlemiştin menüyü ne ara ekleme yaptınSelamm bende bugun gunn menusu yaptim
Ispanakli gul boregi
Kisir
Zeytinyagli kereviz
Nooddle
Yaptim dunden de profiterol de var
Allah yardımcın olsun canım. Çok takma diyeceğim ama üç tane çocuk üç öğün sıcak yemek isterler.Selam kızlar
Ben dün ki menümü bugün yapacağım. Dün çocuklar durmayınca yemek yapmadım eşime sipariş verdim o yemek yaptırıp getirdi. Sadece çorba yaptım. Tarhana çorbası,pırasa ve yanına nuget yapmayı düşünüyorum. Sabahın köründe canlı ders vardı yine ancak kendime geldim mutfağa gidiyorum şimdi
Çok geçmiş olsun canımEsim corona maalesef
Duzgun beslensin diye elimizden geleni yapiyoruz.
ilikli kemik suyu ile suzme mercimek
kofte patates
pilav yapicam.
bir de cevizli kereviz salatasi.
Bayağı özendiğin bana bile yansıdıSelam kızlar, ben kremalı, tavuklu penne makarna yaptım. Çok severim
Aynen canım biz ne yesek olur da çorbam hiç eksik olmaz çocuklar olduğu için :) Sağlık olsun da bir şekilde her şey oluyorAllah yardımcın olsun canım. Çok takma diyeceğim ama üç tane çocuk üç öğün sıcak yemek isterler.
Evet yaaaa oyle oldu canim sıkıldikca yemek yapasim geliyorDünden belirlemiştin menüyü ne ara ekleme yaptın
Afiyet şifa olsun canım
As canııım. Tabii yedik yemek ama yazayım menümü. Sebzeli somon, yanına patates kızartması, soğan halkası mevsim salatası... üzerine tatlıSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family
Bayağı özendiğin bana bile yansıdı
Afiyet olsun canım
Amin canim insallahDene derim kup patateste kizartip yanina da sogan sogussorma ya karnimiz tokken bile biseyler canimiz cekiyor Rabbim bulamayanlara da yardm etsn kimseyi acikta birakmasin
Şahane bir akşam yemeği yapmışsınAs canııım. Tabii yedik yemek ama yazayım menümü. Sebzeli somon, yanına patates kızartması, soğan halkası mevsim salatası... üzerine tatlı