- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamsinin kılçığı çok kolay çıkar.Ben bızluğa da o şekilde atıyorum,müthiş kolaylık oluyorOylama yaparken kimin tarifi olduğuna bakmadım ama en çok ye beni diyen balık sizinkiydi.
Elinize sağlık...
Hiç yemedim, denemeyi düşünüyorum ama acaba dağılır mı diye bir de kılçıklarını alabilir miyim diye endişeliyim...
Daha önce hiç hamsi ayıklamadım. Hadi onu balıkçı halleder ama kılçık çıkarmayı hiçbir balıkta görmedim.
Ziyan etmeyeyim caaanım hamsileri
Teşekkür ederim canımKızarmış hamsi görüntüsü bayıldım oyumu verdim sonra kim yapmış bakiyim dedim aaaa Nevreste hatunmus ellerine sağlık bol şanslar.
Teşekkür ederimEllerine sağlık nevrestecim :))) bol şans
Beğeniniz için teşekkür ederimOylama yaparken kimin tarifi olduğuna bakmadım ama en çok ye beni diyen balık sizinkiydi.
Elinize sağlık...
Hiç yemedim, denemeyi düşünüyorum ama acaba dağılır mı diye bir de kılçıklarını alabilir miyim diye endişeliyim...
Daha önce hiç hamsi ayıklamadım. Hadi onu balıkçı halleder ama kılçık çıkarmayı hiçbir balıkta görmedim.
Ziyan etmeyeyim caaanım hamsileri
Çok teşekkür ederimAyyy bu arada fena halde canım çekti bu saatte
Dağılmaması için püf noktaları var mı diye internette bakayım dedim. Hamsileri gördükçe ağzımın suları altı
Çok teşekkkür ederim beğeniniz içinEtiketler önemli konularımızda ben de sistem izin verdiği kadar eklemeye çalışıtımYok 2. yim tabi ki şimdilik 3. de olabilirimEtiketler beni benden aldıKuşu göremedim tam olarak ama gördüklerim yetti
Rizeli bir komşu bunu aynı,malzemelerle karıştırıp fırında yapıyormuş,orjinalı o sanırım
Fakat bunda görsellikte süper
Karadeniz kızı olan,denize yakın yaşayan,denizinyosunkokusuna bile bayılan biri olunca,cennete düşmüş gibi oldum bu yarışmada
Sanırım birincisiniz,şimdiden tebrik ederim
Aynen en kolay hamsinin kılçığı çıkıyorHamsinin kılçığı çok kolay çıkar.Ben bızluğa da o şekilde atıyorum,müthiş kolaylık oluyor