-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.921
Profiterole useniyordum ya aksam esimin icine dogmus gbi en sevdgm yerden ekler almis sagolsun bugunde tatli yedik bugunde olmedikkk ve sistik elhamdulillahAmin canim insallah
Deneyecegim en kisa zamanda
Enfesss ellerne saglikSelam kızlar, ben kremalı, tavuklu penne makarna yaptım. Çok severim
Afiyet olsun canim bende cok severim ekleri ama evde denemedim hicProfiterole useniyordum ya aksam esimin icine dogmus gbi en sevdgm yerden ekler almis sagolsun bugunde tatli yedik bugunde olmedikkk ve sistik elhamdulillah
Pazartesiden beri aksam yemegmi erken saatte yiyip yeme isini bitiriyordum bu aksam bozmus oldm cayla ekler yedm
Ya hersey evde yapildgnda o istenilen tatta olmayabikiyor mesela bende ekleri evde yapsam yaparim ama asla bu aldgmzdaki tatta olmaz bunu biliyorum cogu farkli yerde yedim ama bu yerdeki gbi olmuyor sevemiyorum eskiden calistgm yerde bi normal pastane yapiyor aslnda ama bayiliyormAfiyet olsun canim bende cok severim ekleri ama evde denemedim hic
Aynen canim disardan yemek daha keyifli ve lezzetli oluyorYa hersey evde yapildgnda o istenilen tatta olmayabikiyor mesela bende ekleri evde yapsam yaparim ama asla bu aldgmzdaki tatta olmaz bunu biliyorum cogu farkli yerde yedim ama bu yerdeki gbi olmuyor sevemiyorum eskiden calistgm yerde bi normal pastane yapiyor aslnda ama bayiliyormoraya gitmis almak icin esimde mutlu oldm ama yedkten sonra pismanlik
Yok mesela bazi urunler var ki ev ortaminda o klasik tadi veremiyorsun . Onu kastettm yoksa tabi evde ugtasmaktansa haziri bi nevi cezbedicidir o ayriAynen canim disardan yemek daha keyifli ve lezzetli oluyor
Kiz niye pisman oluyorsun bosver yedin gitti afoyet olsun
Ellerine sağlık canım.Duden kisirim var
Besamelli tavuklu mantarli spagetti
Avakadolu salata yapacam
Afiyet olsun canim bende yine bir mastercheften esinlenme menusu varSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin.
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler ❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Dünden pilav var benimde. Yanına bezelye yemeği yaptım. Tatlıda dünden kalan var.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Ben yokuuumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Eline sağlık canım. Ben kıza az bezelyeli havuçlu sulu köfte yaptım. Bizede patates oturtma ve pirinç pilavı. Bugün dersim öğleden sonra sabahtan hallettim o yüzden hepsiniSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Masterchef değil de sen yazinca ben de ciğer yapmak istedimAfiyet olsun canim bende yine bir mastercheften esinlenme menusu var
Arnavut cigeri kup patates kizartacagim pilav ve salata insallah. Ekler var bugune de yeter .
Ellerine sağlık canım. Canlı ders insanı yoruyor zaten.Eline sağlık canım. Ben kıza az bezelyeli havuçlu sulu köfte yaptım. Bizede patates oturtma ve pirinç pilavı. Bugün dersim öğleden sonra sabahtan hallettim o yüzden hepsini
Liste de miBen yokuuum
Valla benimde canım istedi. Bir de güzel anlatıyor. Küp patatesler falanMasterchef değil de sen yazinca ben de ciğer yapmak istedim
Afiyet şifa olsun canım