-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.881
Eline sağlık canım. Afiyet olsun.Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family
Kolay gelsin canım. Belliolunca yapması çok sıkıntı olmuyorAleyküm. Selam. Akşamdan nohut islatmistim etli nohut yapacağım. Bugün belli kafam rahat
Afiyet olsun canım. Ben de elmalı turta yapayımTavuklu pilav
Elmalı turta
Kus basılı Patates havuç bezelye orman kebabı oluyor sanırım, ondan yapabilirsinBen bu gün ne yapacaam hiç bilmiyorum. Dün ıspanak yaptım ama benim adam etler niye dolabı bekliyor diyip duruyor?.ne yapsam patates köfte fırına mı versem? Kuşbaşı etle yemek önerisi olan var mı peki?
Geçmiş olsun canım neyin var?Eline sağlık canım. Afiyet olsun.
Ben bugün biraz rahatsızım ne yapacağımı da bulamadım. Eşime devredeceğim sanırım yemek işini.
Ellerine sağlık canım. Ben de denemek istiyorum portakallı kereviziKolay gelsn kizlar
Benim menum belli ondan kafam rahat
Portakallo kereviz yemegi ve yanina peynirli makarna olacakta kereviz sap ve yapraklarndan corba yaparim belki cok faydalymis atmak istemiyorum
Midemde bir sorun varda çözemedim canım.Geçmiş olsun canım neyin var?
Nohut yemeğiSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim
Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family
Ben asla yemezdim kereviz yemegini annem patates diye yutturmaya calisirdi normal patatws yemegi gibi yapip patateste karistirip ama asla sevmezdim . Sonra 2 sene once kuzenimin esine gitmistim o yapmis pek sevmem ben ama tadina bakayim dedim oda bu degisik seversin dene dedii ama yok boyle bi lezzet okdr hosuma gittiki o zamandan sonra kendimde yapiyorumEllerine sağlık canım. Ben de denemek istiyorum portakallı kerevizi
Güzel oluyor mu peki
Midemde bir sorun varda çözemedim canım.
Afiyet olsun canım. Kuru fasulye nohut Kardeş yemeklerNohut yemeği
Tarif için çok teşekkür ederim canım. Inşallah deneyeceğimBen asla yemezdim kereviz yemegini annem patates diye yutturmaya calisirdi normal patatws yemegi gibi yapip patateste karistirip ama asla sevmezdim . Sonra 2 sene once kuzenimin esine gitmistim o yapmis pek sevmem ben ama tadina bakayim dedim oda bu degisik seversin dene dedii ama yok boyle bi lezzet okdr hosuma gittiki o zamandan sonra kendimde yapiyorum
Zeytinyagli soganda kavur sonra havuc ve kerevizleri 2 3 kesme sekerle kavuruyorum . 1 su bardagi kendim sktgm portakalin suyunu koyuyorum birde tuz kesinlikle dene bence . Suyu az gelrse az da normal su ekliyorum
Tam mevsimi ilk firsatta dene bana yaz ama tamammi portakallarda cikiTarif için çok teşekkür ederim canım. Inşallah deneyeceğim
Okurken
Ooo pisti olduk kerevizdwSelamm bende bugun gunn menusu yaptim
Ispanakli gul boregi
Kisir
Zeytinyagli kereviz
Nooddle
Yaptim dunden de profiterol de var
Evet canim kendim yaptim masterchef de gorunce bayagidir yapmiykrdumOoo pisti olduk kerevizdw
Prof u kendinmi yaptin canim
Mastercheften mi esinlendinn dun aksam acayp ciger istedi benim canim da yarin cikip alabilirsem yarin icin dusunuyorum
Gecmis olsunEsim corona maalesef
Duzgun beslensin diye elimizden geleni yapiyoruz.
ilikli kemik suyu ile suzme mercimek
kofte patates
pilav yapicam.
bir de cevizli kereviz salatasi.