Ocağınıza Düştüm 😋

Evet canim kendim yaptim masterchef de gorunce bayagidir yapmiykrdum

Ayy dun masumlar apartmanini izledim masterchef de ciger mi vardi🤭🤭🤭
Evet arnavut cigeri edirne tava ciger birde ciger sis yaptilar bayilazammm acayp cnm cekti hamileykende arnavut cigeri ve karpuzu asermistimm cok fena ... nasipnolursa yarin kasaba cikabilirsem almak istiyorum bakalim

Evet arnavut cigeri edirne tava ciger birde ciger sis yaptilar bayilazammm acayp cnm cekti hamileykende arnavut cigeri ve karpuzu asermistimm cok fena ... nasipnolursa yarin kasaba cikabilirsem almak istiyorum bakalim
Afiyet olsun simdiden okurkrn bile canim cekti

Uffff herseyi de canimiz cekiyor beeeeeee😂😂😂

Ben hic arnavut cigeri denemedim biz cogunlukla mangalda ya da tantuni seklinde yiyoruz cigeri

Afiyet olsun simdiden okurkrn bile canim cekti

Uffff herseyi de canimiz cekiyor beeeeeee😂😂😂

Ben hic arnavut cigeri denemedim biz cogunlukla mangalda ya da tantuni seklinde yiyoruz cigeri
Dene derim kup patateste kizartip yanina da sogan sogus 😋😋 sorma ya karnimiz tokken bile biseyler canimiz cekiyor Rabbim bulamayanlara da yardm etsn kimseyi acikta birakmasin

Selam kızlar 😊
Ben dün ki menümü bugün yapacağım. Dün çocuklar durmayınca yemek yapmadım eşime sipariş verdim o yemek yaptırıp getirdi. Sadece çorba yaptım. Tarhana çorbası,pırasa ve yanına nuget yapmayı düşünüyorum. Sabahın köründe canlı ders vardı yine ancak kendime geldim mutfağa gidiyorum şimdi 🤦‍♀️
Allah yardımcın olsun canım. Çok takma diyeceğim ama üç tane çocuk üç öğün sıcak yemek isterler.

Esim corona maalesef

Duzgun beslensin diye elimizden geleni yapiyoruz.

ilikli kemik suyu ile suzme mercimek

kofte patates

pilav yapicam.

bir de cevizli kereviz salatasi.

🤷🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun canım 😱😱
Sen kendine çok dikkat et. Bebiş de var. Sarımsaklı süt diye bir duydum. Ciğerleri temizliyormuş. Korona olup kullananlar iyi geldiğini söylüyorlar.

Allah yardımcın olsun canım. Çok takma diyeceğim ama üç tane çocuk üç öğün sıcak yemek isterler.
Aynen canım biz ne yesek olur da çorbam hiç eksik olmaz çocuklar olduğu için :) Sağlık olsun da bir şekilde her şey oluyor

Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek 😂😂
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah 🤩🤩🤩
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim 🤜🤛

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family Amazing family
As canııım. Tabii yedik yemek ama yazayım menümü. Sebzeli somon, yanına patates kızartması, soğan halkası mevsim salatası... üzerine tatlı 🥞😋

X