Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin. 😋😋
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler ❤❤

@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
@Coolpeople
Aleyküm selam. Yeşil fasulye yapacağım. Makarna kaldı öğlenden o da olur yeter. Ben bir şey soracağım Evde çok fazla ekmek oldu birbirimizden habersiz ekmek almışız. Ne yapabilirim onlarla.

Aleyküm selam. Yeşil fasulye yapacağım. Makarna kaldı öğlenden o da olur yeter. Ben bir şey soracağım Evde çok fazla ekmek oldu birbirimizden habersiz ekmek almışız. Ne yapabilirim onlarla.
Ellerine sağlık canım.
Fazla ekmeği buzluğa atabilirsin. Geceden çıkarınca Kahvaltı da yiyebilirsiniz. Egee bayatsa ekmekten pizza yapmıştım bir kere çok güzel olmuştu.

Ellerine sağlık canım.
Fazla ekmeği buzluğa atabilirsin. Geceden çıkarınca Kahvaltı da yiyebilirsiniz. Egee bayatsa ekmekten pizza yapmıştım bir kere çok güzel olmuştu.
Ekmekten pizza mı hemen bakıyorum tarifine. Buzluğa atmak da mantıklı. Teşekkür ederim

Bugün menü de ne var 😂😂
Bu arada listeye eklememi ister misin?
Gerek yok canım😍bugün menüde baharatlı tavuk but ve nohutlu pilav var. Hamilelik boyunca kokular hariç hiçbir yemekten tiksinti gelmedi herşeyi yiyorum🤗

Izliyormusun izlesen benim yazmamdan cok daha etkili oluyor 🤣🤣 seversen yarin ki menun olabilir dostum uzun zaman olmstu bende yapmayali
Arada bir bakıyorum. Kalabalık olunca daha zevkli oluyordu ama yarışmacılar az kalınca nedense seyretmek istemedim. 😂😂😂
Yarın değil ama hafta sonu için yapabilirim 🤩🤩🤩

Gerek yok canım😍bugün menüde baharatlı tavuk but ve nohutlu pilav var. Hamilelik boyunca kokular hariç hiçbir yemekten tiksinti gelmedi herşeyi yiyorum🤗
Ellerine sağlık canım. Ben çok kötü oluyorum hamileyken her şeyden midem bulanıyor.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuru fasulyem bitti, biraz bulgur pilavı kaldı. Ben de çocuklar seviyor diye mercimek çorbası yaptım. Allah bereket versin. 😋😋
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler ❤❤

@Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Elhan Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
@Coolpeople
Hayaller hayaller :KK53: şöyle acılı, ekşili çıtır çıtır marullu bir çiğ köfte yapan olsa da yesek :işsiz:
Kısıra da razı olabilirim. :super:
Gerçekler pazı kavurması...:olamaz:

X