Ocağınıza Düştüm 😋

Canım Pericim teşekkür ederim bitanem
Eşime hain planlarim devam ediyor kendim kabak yedim. Bastım karbonhidrati patates ve pirinç yiyor yetmiyor bir de suyuna ekmek banmak istiyor.
Ekmek banmadan da yenirmi kilo problemi yoksa bansın bırak abla
Sende yeseydin sende zayifsin yanlış değilsem ben gibi abla
Buara yemeye tesfik ediyorum herkesi

Gözün aydın olsun o zaman. En azından koştur koştur yemek yapmak zorunda kalmazsin

Bugun rahatim dedim disardan kokorec ve midye soyledik ben midye yemem de kizim yiyor

Ama duramadim tabikisi de

Prefiterol yaptim
Ispanakli gul boregi yaptim (yarin icin)
Sigara boregi sardim (buzluk icin))

Eklentiler

• 20201201_162344.jpg
    182,4 KB · Görüntüleme: 12
Bugun rahatim dedim disardan kokorec ve midye soyledik ben midye yemem de kizim yiyor

Ama duramadim tabikisi de

Prefiterol yaptim
Ispanakli gul boregi yaptim (yarin icin)
Sigara boregi sardim (buzluk icin))
Çok güzel görünüyor
Ellerine sağlık canım.
Hakikaten boş durmamışsın.

Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family

Aleyküm. Selam. Akşamdan nohut islatmistim etli nohut yapacağım. Bugün belli kafam rahat

Afiyet olsun canım

Tavuklu pilav
Elmalı turta

Ben bu gün ne yapacaam hiç bilmiyorum. Dün ıspanak yaptım ama benim adam etler niye dolabı bekliyor diyip duruyor?. ne yapsam patates köfte fırına mı versem? Kuşbaşı etle yemek önerisi olan var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…