- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.861
Ohhhenisten dışardan getircekbende belki çorba koyarım
Ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun ablacımHerkese huzurlu sağlıklı günler dilerim.
Etli , sulu patates ve nohutlu pilav yaptım.
Canım Pericim teşekkür ederim bitanemEllerine sağlık afiyet bal şeker olsun ablacım
sagol bebekOhhhafiyet olsun canimcim
Ekmek banmadan da yenirmiCanım Pericim teşekkür ederim bitanem
Eşime hain planlarim devam ediyor kendim kabak yedim. Bastım karbonhidratipatates ve pirinç yiyor yetmiyor bir de suyuna ekmek banmak istiyor.
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsunSelamlar
Ben canim cok istedi kizimda seviyor mercimek koftesi yaptim ispanak ve yogurt ile yedik . Esime de makarna var bunlara ek olarak.
Afiyet olsn herkese
Ellerine sağlık elhan abla.Herkese huzurlu sağlıklı günler dilerim.
Etli , sulu patates ve nohutlu pilav yaptım.
Gözün aydın olsun o zaman. En azından koştur koştur yemek yapmak zorunda kalmazsinBiz esnek dönüşümlü çalışmaya başladık. Bir gün ev bir gün iş. Şimdi evdeyim. O sebeple dün yapmadigim çi böreği bugün yapacagim. Hatta muhtemelen yarının yemeğini de yaparım. Ama ona daha karar vermedim
Ben pazı ile pancarı karıştırıyorumCanım pancar kavurması çekiyor ama burda yokkarar veremedim daha en olmadı mercimek yaparım
Pericim çok zayıf sayılmam ipin ucu kaçar diye ödüm kopuyor...Ekmek banmadan da yenirmikilo problemi yoksa bansın bırak abla
Sende yeseydinsende zayifsin yanlış değilsem ben gibi abla
Buara yemeye tesfik ediyorum herkesi
Ozaman kendin için en iyisini sen bilirsin ablaPericim çok zayıf sayılmam ipin ucu kaçar diye ödüm kopuyor...
Şu pandemi dönemi ben de herkese yiyin diyorum ...
Çok güzel görünüyorBugun rahatim dedim disardan kokorec ve midye soyledik ben midye yemem de kizim yiyor
Ama duramadim tabikisi de
Prefiterol yaptim
Ispanakli gul boregi yaptim (yarin icin)
Sigara boregi sardim (buzluk icin))
Evet bu çok güzel olacakGözün aydın olsun o zaman. En azından koştur koştur yemek yapmak zorunda kalmazsin
Aleyküm. Selam. Akşamdan nohut islatmistim etli nohut yapacağım. Bugün belli kafam rahatSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Tavuklu pilavSelamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria