Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek 😂😂
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah 🤩🤩🤩
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim 🤜🤛

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family Amazing family
Eline sağlık canım. Afiyet olsun. 🥰
Ben bugün biraz rahatsızım ne yapacağımı da bulamadım. Eşime devredeceğim sanırım yemek işini.

Ben bu gün ne yapacaam hiç bilmiyorum. Dün ıspanak yaptım ama benim adam etler niye dolabı bekliyor diyip duruyor?.👊🧐 ne yapsam patates köfte fırına mı versem? Kuşbaşı etle yemek önerisi olan var mı peki?
Kus basılı Patates havuç bezelye orman kebabı oluyor sanırım, ondan yapabilirsin 😊😊

Kolay gelsn kizlar
Benim menum belli ondan kafam rahat
Portakallo kereviz yemegi ve yanina peynirli makarna olacakta kereviz sap ve yapraklarndan corba yaparim belki cok faydalymis atmak istemiyorum
Ellerine sağlık canım. Ben de denemek istiyorum portakallı kerevizi 😋😋😋
Güzel oluyor mu peki

Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Telefon elimdeyken yazayım çünkü akşama kadar elime geçmeyecek 😂😂
Dün pericigimden ilham alarak kuru fasulye, zelinadan ilham alarak bulgur pilavı yapacağım inşallah 🤩🤩🤩
Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim 🤜🤛

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
@Sumeyye07
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@morkagit
Amazing family Amazing family
Nohut yemeği 🥰

Ellerine sağlık canım. Ben de denemek istiyorum portakallı kerevizi 😋😋😋
Güzel oluyor mu peki
Ben asla yemezdim kereviz yemegini annem patates diye yutturmaya calisirdi normal patatws yemegi gibi yapip patateste karistirip ama asla sevmezdim . Sonra 2 sene once kuzenimin esine gitmistim o yapmis pek sevmem ben ama tadina bakayim dedim oda bu degisik seversin dene dedii ama yok boyle bi lezzet okdr hosuma gittiki o zamandan sonra kendimde yapiyorum

Zeytinyagli soganda kavur sonra havuc ve kerevizleri 2 3 kesme sekerle kavuruyorum . 1 su bardagi kendim sktgm portakalin suyunu koyuyorum birde tuz kesinlikle dene bence . Suyu az gelrse az da normal su ekliyorum

Ben asla yemezdim kereviz yemegini annem patates diye yutturmaya calisirdi normal patatws yemegi gibi yapip patateste karistirip ama asla sevmezdim . Sonra 2 sene once kuzenimin esine gitmistim o yapmis pek sevmem ben ama tadina bakayim dedim oda bu degisik seversin dene dedii ama yok boyle bi lezzet okdr hosuma gittiki o zamandan sonra kendimde yapiyorum

Zeytinyagli soganda kavur sonra havuc ve kerevizleri 2 3 kesme sekerle kavuruyorum . 1 su bardagi kendim sktgm portakalin suyunu koyuyorum birde tuz kesinlikle dene bence . Suyu az gelrse az da normal su ekliyorum
Tarif için çok teşekkür ederim canım. Inşallah deneyeceğim 😋😋😋
Okurken 🤤🤤

Selam kızlar 😊
Ben dün ki menümü bugün yapacağım. Dün çocuklar durmayınca yemek yapmadım eşime sipariş verdim o yemek yaptırıp getirdi. Sadece çorba yaptım. Tarhana çorbası,pırasa ve yanına nuget yapmayı düşünüyorum. Sabahın köründe canlı ders vardı yine ancak kendime geldim mutfağa gidiyorum şimdi 🤦‍♀️

Selamm bende bugun gunn menusu yaptim

Ispanakli gul boregi
Kisir
Zeytinyagli kereviz
Nooddle

Yaptim dunden de profiterol de var😂😂😂😂
Ooo pisti olduk kerevizdw
Prof u kendinmi yaptin canim
Mastercheften mi esinlendinn dun aksam acayp ciger istedi benim canim da yarin cikip alabilirsem yarin icin dusunuyorum

Ooo pisti olduk kerevizdw
Prof u kendinmi yaptin canim
Mastercheften mi esinlendinn dun aksam acayp ciger istedi benim canim da yarin cikip alabilirsem yarin icin dusunuyorum
Evet canim kendim yaptim masterchef de gorunce bayagidir yapmiykrdum

Ayy dun masumlar apartmanini izledim masterchef de ciger mi vardi🤭🤭🤭

X