Ocağınıza Düştüm 😋

Çok iyi fikirmiş
Yufkadan yaptım bugün ama ömrümde yaptığım en güzel börek oldu diyebilirim

Ellerine sağlık canım. Normalde nerelisin? Herkes bilmez turşu kavurmasini
Ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur ben eş kontenjanindan faydalanıyorum eşim Rizeli ben de çok sevdim karadeniz mutfağını, valla kendimi karadenizli gibi hissediyorum yerle de yaparken de sen de mi Karadenizlisin yoksa

Yok değilim ama üniversiteyi karadenizde okudum. Yemeklerini çok iyi bilirim

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family

Ellerine saglik bende ispanak yikayacagim suya basaym biraz dursun da pisirmesi deglde yikamasi usendiriyor
Yanina salcali makarna yaptim aksam esimin cani istemisti ondan var . Salata yapacagim . Bir de biskuvi pastasi yaptim . Ama kendim bugunden itibaren yeme isini 6 da bitirecegim hafta icleri en azndan .

Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti

Afiyet olsun kuzum
Fırında Tavuk patates ,başka naparim fikrim yok

Aleyküm selam Ispanak ve çorba

Dunden kuru fasulye ve yoğurt çorbası var bizde ama esim kizartma istedi kizartma ve salata:》 oyle yedik corbayi filanda çocuklar icti. buaralar gun nasi bitiyo hic anlamiyorum ben yaaa :/ hicbisey yapamadan aksam oluyo gibii

As canım. İyiyiz çok şükür.....
Ayyy sabahtan beri canım nasıl tarhana çekiyor kokusu burnuma geldi.
Yemek şnitzel, kabak, salçalı makarna, soğan halkası yanında yeşillik ve domates eşliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…