-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.801
hâlâ suda bekliyo pirinclerr cnm :// mutfak soguk hasta olacaklar diye yapamadim ya. ev sobali ya. dedigin gibi oglum yatarsa simdi yaparim yarin yerizYapıp soğuk bir yere koysan olmaz mı
Yarın yersiniz. Kuru fasulye bitmez çünkü
Ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşturÇok iyi fikirmiş
Yufkadan yaptım bugün ama ömrümde yaptığım en güzel börek oldu diyebilirim
Ellerine sağlık canım. Normalde nerelisin? Herkes bilmez turşu kavurmasini
Ben de çiğden yaptım.Ohhh afiyet olsunben arasına bolca yoğurtlu sos sürüyorum yumuşak oluyor. Ispanaklı böreğin her türlüsü güzel oluyor bence birde ben ıspanakları kavurmuyorum o yüzden tek sorun temizlemek kalıyor.
Yok değilim ama üniversiteyi karadenizde okudum. Yemeklerini çok iyi bilirimOhh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuşturben eş kontenjanindan faydalanıyorum eşim Rizeli ben de çok sevdim karadeniz mutfağını, valla kendimi karadenizli gibi hissediyorum yerle de yaparken de sen de mi Karadenizlisin yoksa
Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çektiSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Afiyet olsun kuzumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Alakasız olurmu mercimek köftesi ooo duymamış olayimmmDünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti
Dünden az bulgur pilavı kalmıştı da onunla yanyana düşününce alakasız gibi gelmişti. Ama sen böyle yazınca birbirleri için yaratildiklarini anlamiş oldumAlakasız olurmu mercimek köftesi ooo duymamış olayimmm
Dünden az bulgur pilavı kalmıştı da onunla yanyana düşününce alakasız gibi gelmişti. Ama sen böyle yazınca birbirleri için yaratildiklarini anlamiş oldum
Aleyküm selam IspanakSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
As canım. İyiyiz çok şükür.....Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
Hic bir fikrim yok valla.
Marketten dondurulmus nugget falan aldik Allah affetsin.Böyle durumlarda makarna en iyi çözüm