Ocağınıza Düştüm 😋

Ellerine saglik bende ispanak yikayacagim suya basaym biraz dursun da pisirmesi deglde yikamasi usendiriyor 🤣
Yanina salcali makarna yaptim aksam esimin cani istemisti ondan var . Salata yapacagim . Bir de biskuvi pastasi yaptim . Ama kendim bugunden itibaren yeme isini 6 da bitirecegim hafta icleri en azndan .
Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.
Bu arada 6 dan sonra yemeğince çok rahat oluyor👍👍👍

Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.
Bu arada 6 dan sonra yemeğince çok rahat oluyor👍👍👍
Aynen gayet iyiyim 5 bucukta yedim bakalm en azndan bu seklde bi sinir koyaym kendime hafta ici .
Ben sirkeli suya birakiyorum 1 saat filan sonra kolay yikiyorm 3 4 su daha zorlanmadim valla mis gibi olmus ozlemisiz ispanagi

Aleyküm selam canım 😊
Bugün ki menüm;yoğurt çorbası,pırasa ve tavuk göğsü kızartması olacak inş. Çocuğun canlı dersi yeni bitti şimdi küçüğünü uyutup mutfağa girerim. Hepinize kolay gelsiiin 😘
Kolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorum 🤷‍♀️

X