Ocağınıza Düştüm 😋

Ben ıspanak temizleyip hem börek yapmak beni aşıyor 🤣🤣🤣
Ellerine sağlık canım. Kendine kadar yapabilirsin.
Sen beni güldürdün ilahi🤣 bir ara baklavalık yufkadan dene. Bak 3 tane baklavalık yufkayı aralarını erimiş tereyağ ile yağlayarak üst üste koy, uzun kısma kavurdugun ıspanaklı harcı kalınca diz, rulo sar, önce 2 ye sonra boldugun parçaları da 2 olmak üzere 4e böl. Fırına diz, yumurta sarısı. Böyle pastane böreği gibi oluyor hazır gibi.

As canım. Benim dünden yemeğim kaldı. Yanına döner hazırlıyorum....Sabah da soğan halkası kızarttım yumurta haşladık kahvaltıya.
Oğluma şeker yasak ya ona da kurutulmuş meyve aldım beğendi şükür 🙏🏻
Ooo ellerine sağlık canım. Pazar gününün hakkını yine vermişsin 🤜🤛

ben etli kurufasulye yogurt corbasi yaptm bide.pilav yapicam bide azcicik ciğer kavurdum. esimin isi varms pilavdan vazgeçtim ama suya islamistim pirinci :/ neyse yapicaz mecbur
Yapıp soğuk bir yere koysan olmaz mı 🤔
Yarın yersiniz. Kuru fasulye bitmez çünkü

Ispanagi temizlediysem borek hic usendirmez beni bende severim ispanakli borek 🤗🤗
Tepsi boregi gayet cabuk yapiliyor digeleri belki el oyalar da
Yufka böreğini çok sevmiyorum. Elle acarım diye düşünmüştüm ama hiç göze alamadım. Kızım da anne yufka al börek yap deyince ana yüreği dayanamadı. 😂😂😂
Z zeLina Kızım senin yazdığını okudu bu arada. Yoldan çıkardın bizi 🤣🤣🤣

Sen beni güldürdün ilahi🤣 bir ara baklavalık yufkadan dene. Bak 3 tane baklavalık yufkayı aralarını erimiş tereyağ ile yağlayarak üst üste koy, uzun kısma kavurdugun ıspanaklı harcı kalınca diz, rulo sar, önce 2 ye sonra boldugun parçaları da 2 olmak üzere 4e böl. Fırına diz, yumurta sarısı. Böyle pastane böreği gibi oluyor hazır gibi.
Çok iyi fikirmiş 👍👍👍🤩🤩
Yufkadan yaptım bugün ama ömrümde yaptığım en güzel börek oldu diyebilirim
Ben tursu kavurması ve mısır ekmeği ve yoğurt yaparak Karadeniz mutfağı havası estiriyorum bugün 🤣
Ellerine sağlık canım. Normalde nerelisin? Herkes bilmez turşu kavurmasini 😋😋

Yufka böreğini çok sevmiyorum. Elle acarım diye düşünmüştüm ama hiç göze alamadım. Kızım da anne yufka al börek yap deyince ana yüreği dayanamadı. 😂😂😂
Z zeLina Kızım senin yazdığını okudu bu arada. Yoldan çıkardın bizi 🤣🤣🤣
Ohhh afiyet olsun 🥰 ben arasına bolca yoğurtlu sos sürüyorum yumuşak oluyor. Ispanaklı böreğin her türlüsü güzel oluyor bence🤣 birde ben ıspanakları kavurmuyorum o yüzden tek sorun temizlemek kalıyor.

X