- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.841
Sağ ol canım bende aynı valla. 1.sınıf benim oğlan resim dersinde bile yalnız bırakamıyorum o kadar zor ki yanında birisinin destek olması lazım ki öğretmende belirtiyor Veliniz yardımcı olsun diye. E işler öyle duruyor küçük bebeğim var. Bu sene hepimiz için çok zor geçiyor inş böyle devam etmezKolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorum
Canlı dersimiz vardı. Dersimiz diyorum çünkü kızımla beraber dersteyizTeşekkür ederim canımmHoşbuldukk iyiyim çok şükür sen nasılsın
Amin canım inşallah bu virüs hayatımızdan gider de herkes normal hayatına geri dönerSağ ol canım bende aynı valla. 1.sınıf benim oğlan resim dersinde bile yalnız bırakamıyorum o kadar zor ki yanında birisinin destek olması lazım ki öğretmende belirtiyor Veliniz yardımcı olsun diye. E işler öyle duruyor küçük bebeğim var. Bu sene hepimiz için çok zor geçiyor inş böyle devam etmez
Canlı dersimiz vardı. Dersimiz diyorum çünkü kızımla beraber dersteyiz
Sen gülkolay gelsin size iyi dersler analı kızlı
Canım komik diye değil hoşuma gittiği için gülümsedimSen gül
Elbet bizim gibi olacaksın❤❤❤❤
Takılıyorum canım yaaCanım komik diye değil hoşuma gittiği için gülümsediminşallah o günleri de görürüz
İyi ki canin bir şey istememişKuru koydum ocağa bide pilav yaparim canımda bişey istemiyo
Hiç şakadan anlamayan bir yapım var dimiTakılıyorum canım yaa
Kız zoraki koydum onudaİyi ki canin bir şey istememiş
Afiyet şifa olsun canım. Yarın senin menünü yapabilirim.
Ben de çok sakaciyimdir. Seni alıştırırım merak etmeHiç şakadan anlamayan bir yapım var dimi
Kolay gelsin canımBen kıymalı sebze yemeği yanına bulgur pilavı yaparım sanırım
Olur canımBen de çok sakaciyimdir. Seni alıştırırım merak etme
enisten dışardan getircek