Ocağınıza Düştüm 😋

Boyle de cok lezzetli olur. Zsten mantara da ozellikle bayilirim. Bunu da denemeden edemicem Cok tesekkur ederim

İyi akşamlar kızlar bugün çok yoğundum çocuğun telafi canlı dersi vardı Hafta sonu bile dinlenemiyoruz.
Menümde;mercimek çorbası,mercan ve istavrit balığı kızarttım,yanına baklava yufkasına sarılı cevizli kadayıf tatlısı yaptım
Bugünde doyduk şükür

Selamun aleykum kızlar. Mutlu pazarlar ❤❤❤
Nasılsınız? Ben hafta sonraları tatil moduna giriyorum. Sanki hafta sonları acıkmıyoruz
Dışarıdan sipariş vermeyi çok istedim ama dolapta ayıklanması gereken ıspanaklar var
Onları tuzlu suya koydum. Çamurunun akmasını bekliyorum. Daha ne yapacağıma karar vermedim ama
Siz ne düşünüyorsunuz

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family

Biz dun aksam disrdan yedik cuma aksamki yemeklerm bugune devretti ama esm ekstra bisey isterse yaparm istemesse onlari yeriz bide salata yaparm. Ispanak bende aldm yarin yaparim insallah

Ben bugun yaralıyım annem gitti yemek yapasım yok ama tavuk çıkardım bide makarna edecem

Aleyküm selam canım. Ben bir dahaki ıspanak temizleyişimde börek yapmak istiyorum. Bakalım ne zaman kısmet olur
Yoğurt çorbası ve taze fasulye patates patlıcan karışık türlü gibi bir yemek yaptım. Bulgur pilavı canım istedi ama yemiyor benimkiler o yüzden yapmam herhalde.

Yemeğe kaynım gelecek. Lahana sardım. Arpa şehriye çorbası. Başka yanına ne gider bilemedim.

Ben ıspanak temizleyip hem börek yapmak beni aşıyor
Ellerine sağlık canım. Kendine kadar yapabilirsin.

As canım. Benim dünden yemeğim kaldı. Yanına döner hazırlıyorum....Sabah da soğan halkası kızarttım yumurta haşladık kahvaltıya.
Oğluma şeker yasak ya ona da kurutulmuş meyve aldım beğendi şükür

Ahh o ıspanak.Ben ıspanak temizlerken masumlar apartmanındakilere dönüyorum ama artık paketli temizlenmiş olanlardan alıyorum onları sirkeli suda bekletip kullanıyorum.
Haftasonları bende de tatil modu oluyor.Bu gün kumpir var kafamızda bakalım.

Ben ıspanak temizleyip hem börek yapmak beni aşıyor
Ellerine sağlık canım. Kendine kadar yapabilirsin.
Ispanagi temizlediysem borek hic usendirmez beni bende severim ispanakli borek
Tepsi boregi gayet cabuk yapiliyor digeleri belki el oyalar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…