- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.821
Hakkini helal et canım yaaaAs canım. İyiyiz çok şükür.....
Ayyy sabahtan beri canım nasıl tarhana çekiyor kokusu burnuma geldi.
Yemek şnitzel, kabak, salçalı makarna, soğan halkası yanında yeşillik ve domates eşliğinde
Afiyet olsun canım.Selam kizlar. Ben de bugun somon yapacaktim. Malum tarif istemiştim. Balikcida somon yoktu o yuzden malesef baska zamana kaldi.
Bugunku menu tekir ve hamsi tava, salata.
Herkese afiyet olsun. Allah olmayanlara da versin
Ellerine sağlık canım. Bu hafta da ıspanak haftası olduAleyküm selam Ispanakve çorba
Başka bir şeye gerek yok, ortaya koyup yiyin gariAfiyet olsun kuzum
Fırında Tavuk patates ,başka naparim fikrim yok
Afiyet olsun canım.Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti
Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.Ellerine saglik bende ispanak yikayacagim suya basaym biraz dursun da pisirmesi deglde yikamasi usendiriyor
Yanina salcali makarna yaptim aksam esimin cani istemisti ondan var . Salata yapacagim . Bir de biskuvi pastasi yaptim . Ama kendim bugunden itibaren yeme isini 6 da bitirecegim hafta icleri en azndan .
Dün söylediniz canım çektiEllerine sağlık canım. Bu hafta da ıspanak haftası oldu
Aynen gayet iyiyim 5 bucukta yedim bakalm en azndan bu seklde bi sinir koyaym kendime hafta ici .Senin de ellerine sağlık. Ispanağı tuzlu suda beklettigin zaman çamuru dibe çöküyor. Üstünden alıp yıkayınca kolay oluyor.
Bu arada 6 dan sonra yemeğince çok rahat oluyor
Canım tabii ki helal olsun.karnım doyunca gitti tarhana kokusuHakkini helal et canım yaaa
Oo o zaman çok iyi olmuş. Tavas yavaş alışır belki sebzelere. Bir yerden sonra et yemeği de ağır geliyor insana.Dün söylediniz canım çektieşim ilk defa yedi bir şey söylemedi inşallah sevmiştir. Kendisi etçi de
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsunFırında sebzeli somon ve salata yaptım
Elimde olsa hemen gönderirdim inankiCanım tabii ki helal olsun.karnım doyunca gitti tarhana kokusu
Bilmez miyim cancağazım. Bende de var tarhana hem de glütensiz undan yapılmaElimde olsa hemen gönderirdim inanki
Kolay gelsin canım. Benim kızımın da canlı dersi yeni bitti. Onunla beraber derse giriyorum onunla beraber dersten çıkıyorumAleyküm selam canım
Bugün ki menüm;yoğurt çorbası,pırasa ve tavuk göğsü kızartması olacak inş. Çocuğun canlı dersi yeni bitti şimdi küçüğünü uyutup mutfağa girerim. Hepinize kolay gelsiiin
Ellerine sağlık canım. HoşgeldinKarnabahar yemeği naneli yoğurt çorbası
Teşekkür ederim canımmEllerine sağlık canım. Hoşgeldin
Nasılsınız