- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.781
Ayyy benim de canim cekti ispanakli tepsi boregi ama el acmasini bir turlu beceremiyorumIspanagi temizlediysem borek hic usendirmez beni bende severim ispanakli borek
Tepsi boregi gayet cabuk yapiliyor digeleri belki el oyalar da
Yok anam el acmasi mii kim dedii oyle bisey ben demedimAyyy benim de canim cekti ispanakli tepsi boregi ama el acmasini bir turlu beceremiyorum
Sen beni güldürdün ilahiBen ıspanak temizleyip hem börek yapmak beni aşıyor
Ellerine sağlık canım. Kendine kadar yapabilirsin.
Bende yufkayla yaparim ama el acmasi sadece ispanakli seviyorum guzel oluyorYok anam el acmasi mii kim dedii oyle bisey ben demedimhazir yufkayla yaparm ben yapnca denemedim evde acmayi hic
El acmasnin her turlusu guzel oluyor zaten tartsmasizBende yufkayla yaparim ama el acmasi sadece ispanakli seviyorum guzel oluyor
Ooo ellerine sağlık canım. Pazar gününün hakkını yine vermişsinAs canım. Benim dünden yemeğim kaldı. Yanına döner hazırlıyorum....Sabah da soğan halkası kızarttım yumurta haşladık kahvaltıya.
Oğluma şeker yasak ya ona da kurutulmuş meyve aldım beğendi şükür
Ben hep düdüklüde yaparım. Pişmiyor çünküİlk defa düdüklüde kuru fasulye yapıyorum, umarım becerebilirim.
Yapıp soğuk bir yere koysan olmaz mıben etli kurufasulye yogurt corbasi yaptm bide.pilav yapicam bide azcicik ciğer kavurdum. esimin isi varms pilavdan vazgeçtim ama suya islamistim pirinci :/ neyse yapicaz mecbur
Yufka böreğini çok sevmiyorum. Elle acarım diye düşünmüştüm ama hiç göze alamadım. Kızım da anne yufka al börek yap deyince ana yüreği dayanamadı.Ispanagi temizlediysem borek hic usendirmez beni bende severim ispanakli borek
Tepsi boregi gayet cabuk yapiliyor digeleri belki el oyalar da
Yap kızOhh becerikli hatunlar acıktırdınız yine beni
Dün eşim ıspanak almış bende ıspanaklı börek yapmaya karar verdim sayenizde
Yanına da kek ve kısır ohh mis
Ben bile becerdiysem sen hayli hayli becerirsinAyyy benim de canim cekti ispanakli tepsi boregi ama el acmasini bir turlu beceremiyorum
Ellerine sağlık canım. Yeter sen merak etme.Sulu kofte var. Yeter diye umuyorum.
Çok iyi fikirmişSen beni güldürdün ilahibir ara baklavalık yufkadan dene. Bak 3 tane baklavalık yufkayı aralarını erimiş tereyağ ile yağlayarak üst üste koy, uzun kısma kavurdugun ıspanaklı harcı kalınca diz, rulo sar, önce 2 ye sonra boldugun parçaları da 2 olmak üzere 4e böl. Fırına diz, yumurta sarısı. Böyle pastane böreği gibi oluyor hazır gibi.
Ellerine sağlık canım. Normalde nerelisin? Herkes bilmez turşu kavurmasiniBen tursu kavurması ve mısır ekmeği ve yoğurt yaparak Karadeniz mutfağı havası estiriyorum bugün
Ohhh afiyet olsun