Ocağınıza Düştüm 😋

Çok iyi fikirmiş 👍👍👍🤩🤩
Yufkadan yaptım bugün ama ömrümde yaptığım en güzel börek oldu diyebilirim

Ellerine sağlık canım. Normalde nerelisin? Herkes bilmez turşu kavurmasini 😋😋
Ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur 😋😋 ben eş kontenjanindan faydalanıyorum eşim Rizeli😅 ben de çok sevdim karadeniz mutfağını, valla kendimi karadenizli gibi hissediyorum yerle de yaparken de😅😅 sen de mi Karadenizlisin yoksa

Ohh ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur 😋😋 ben eş kontenjanindan faydalanıyorum eşim Rizeli😅 ben de çok sevdim karadeniz mutfağını, valla kendimi karadenizli gibi hissediyorum yerle de yaparken de😅😅 sen de mi Karadenizlisin yoksa
Yok değilim ama üniversiteyi karadenizde okudum. Yemeklerini çok iyi bilirim 😋😋😋😋

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Amazing family Amazing family

Ellerine saglik bende ispanak yikayacagim suya basaym biraz dursun da pisirmesi deglde yikamasi usendiriyor 🤣
Yanina salcali makarna yaptim aksam esimin cani istemisti ondan var . Salata yapacagim . Bir de biskuvi pastasi yaptim . Ama kendim bugunden itibaren yeme isini 6 da bitirecegim hafta icleri en azndan .

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, ıspanağın hepsini böreğe katmamıştım, onu eşime kavuracağım, çocuklarla da kendime zeytinyağlı pırasa yaptım. Rabbim bereket versin. Yemeğini yapanların ellerine kollarına sağlık, yapmayanlara da kolay gelsin ❤❤❤😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Dünden yemek kalmıştı az nohut yemeği pişirdim. Birde mercimek köftesi yaptim. Alakasız oldu ama canım çok çekti 🤣

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Afiyet olsun kuzum ♥️
Fırında Tavuk patates ,başka naparim fikrim yok

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
Aleyküm selam Ispanak 😃 ve çorba

Dunden kuru fasulye ve yoğurt çorbası var bizde ama esim kizartma istedi kizartma ve salata:》 oyle yedik corbayi filanda çocuklar icti. buaralar gun nasi bitiyo hic anlamiyorum ben yaaa :/ hicbisey yapamadan aksam oluyo gibii

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
@morkagit
As canım. İyiyiz çok şükür.....
Ayyy sabahtan beri canım nasıl tarhana çekiyor kokusu burnuma geldi.
Yemek şnitzel, kabak, salçalı makarna, soğan halkası yanında yeşillik ve domates eşliğinde 😘

X