-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.741
Hoşgeldin canımFeslegen Kokulu Nane Ben de geldim kızlar ana yemek fikirlerine ihtiyacım var.
@Negoo Sağolsun tavuk çorbasını kaptım onu kesin yapicam.
Yanina pirinç pilavı ama ana yemek hala yok..
AleykumselamSelam kizlar. Bodoslama dalmis gibi olucam ama lezzetli somon tarifi olan var mi acaba?
Ben de uzun süre giremedim.Fırında tavuk pirzola yanında sebze garnitür yaptım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Sabah siteye bir ara girdim ama sonra bir daha girmedim. Daha yeni açıldı.
O yüzden yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
athena
Tesekkur ederimAleykumselam
Ben üstüne tereyağı sürüp fırına atmıştım bir kere. Çok da bilemiyorum. Bilen arkadaşlar yazarlar.
Merhaba ben portakalı somon çok severim. Somonlari tuz ve karabiberle söyle tavada 2 yüzünü mühürle. Sonra onlar al, tavada kalan yağa bir dış sarımsak rendele kavur, kavrulan sarımsağa portakal kabuğu ve 1 portakalın suyunu ekle, 1 yk un ile sosu bağla. En son sosa biberiye, yarım limon suyu ekle ve balıkları tavaya at. Afiyet olsunSelam kizlar. Bodoslama dalmis gibi olucam ama lezzetli somon tarifi olan var mi acaba?
Portakallı hic duymamistim. Deneyecegim. Cok tesekkur ederimMerhaba ben portakalı somon çok severim. Somonlari tuz ve karabiberle söyle tavada 2 yüzünü mühürle. Sonra onlar al, tavada kalan yağa bir dış sarımsak rendele kavur, kavrulan sarımsağa portakal kabuğu ve 1 portakalın suyunu ekle, 1 yk un ile sosu bağla. En son sosa biberiye, yarım limon suyu ekle ve balıkları tavaya at. Afiyet olsun
Merhaba. Bende giremedim bende sorun zannediyordum.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Sabah siteye bir ara girdim ama sonra bir daha girmedim. Daha yeni açıldı.
O yüzden yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
athena
As canım. Çiğ köfte ve turşu eşliğinde kavrulmuş domatesle pişirilmiş kıyma( malum her gün et lazım oğluma) ve salçalı makarna yedik. Çok lezzetli olmuşlar basit her zaman iyidirSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Sabah siteye bir ara girdim ama sonra bir daha girmedim. Daha yeni açıldı.
O yüzden yazamadım.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
@morkagit
Amazing family
athena
Afiyet olsun, inşallah begenirsinizPortakallı hic duymamistim. Deneyecegim. Cok tesekkur ederim
Selam kizlar. Bodoslama dalmis gibi olucam ama lezzetli somon tarifi olan var mi acaba?