- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 34
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.541
Zeytinli pogacaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? 13.00 16.00 arası çocuklara dışarı çıkma izni var diye biraz dolaşalım dedik ama küçük kızım o kadar ağladı ki hemen geri döndük
Çıkarken de kuşbaşı et çıkarmıştım. Etli pilav yapacağım. Daha çözülmemiş. Neyse siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Dun burda baska bi arkadsta gece vakti benden esinlenip sutlac yaptiOhh eline sağlık
Ayy regli sancısını çok iyi bilirim beni benden alan bir sancı, yorgunluğu da cabası. Ayaklarına sıcak su torbası koy, hem dinlendirir hem ağrını hafifletir. Geçmiş olsun.
Vee senden okudum canım çekti ben de sütlaç yapayım
Ellerine sağlık canım. Mercimek çorbası iyi fikir ama mercimek yok evde. Hemen alayımDün
tqvuklu şehriye çorbası
Çökertme kebabı
Yeşil salata
bugün
Mercimek çorbası
Kıymalı biber dolma
Cacık yapacağım
kahvaltıya da pişi yaptım
Bizde yemeğimizi yedikSelamun aleykum kızlar. Çocukları dışarı çıkardık. Gelince de hazır manti aldık, yedik bile
Siz nasılsınız? Bu yasaklar hiç iyi olmadı
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Selamun aleykum kızlar. Çocukları dışarı çıkardık. Gelince de hazır manti aldık, yedik bile
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Dun burda baska bi arkadsta gece vakti benden esinlenip sutlac yaptiellerine saglk smdiden
Ben o sanciyi cekerken kalkip bi bardak suya bakacak halim olmuyor canim 2 saat falan kilit kivraniyorum ama cok ukur bu ay okdr kotu olmadim masallah
Ay çok şükür, inşalalh hep böyle iyi gecirisinDun burda baska bi arkadsta gece vakti benden esinlenip sutlac yaptiellerine saglk smdiden
Ben o sanciyi cekerken kalkip bi bardak suya bakacak halim olmuyor canim 2 saat falan kilit kivraniyorum ama cok sukur bu ay okdr kotu olmadim masallah sagolasin
Afiyet şifa olsun canım. Bizim yerimize de ye canım.B
Bizde yemeğimizi yedik
şimdi limonlu kek attım fırına yanına da çay demleyeceğim
Patatesli içli köfte yoğurt salata ve çayın yanına helva kavurdumSelamun aleykum kızlar. Çocukları dışarı çıkardık. Gelince de hazır manti aldık, yedik bile
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Keşke beraber olsakkkkAfiyet şifa olsun canım. Bizim yerimize de ye canım.
As canım. Benim oğlanın yiyeceği kadar tavuk ve et vardı. Grip gibiyim covid geçirdik ama öksürüyorum hala....Dedim eşime kahvaltı yapsak olur mu? O da kabul etti bugünlük yırttım yaniSelamun aleykum kızlar. Çocukları dışarı çıkardık. Gelince de hazır manti aldık, yedik bile
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Tam cevap yazıyordum ki küçük kızım telefonu elimden çekti. O uyuduktan sonra yazabildimFırında sebzeli et ve patates püresi yaptım bugün. Bir de brokoli çorbam vardı bitti o da şimdi. Yarın domates çorbası içmek istiyorum o yüzden gece yatmadan çorbamı da pişiririm. Çorbasız sofraya oturamayangillerdenim, yaz kış çorba içerim. :)