- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.581
Çok özendim yarın ben de mercimek çorbası yapacağımHerkes mercimek çorbası yapmış canım çektiben sadece ıspanak yemeği yaptım bugün. Zaten yıka doğra derken 3 yemeklik iş çıkıyor
As canım....Ben de @ayıyogi ile pişti oldum. Bizde de tavuk kızartma var. Yanına Amerikan salata, çiğ köfte ve doğranmış domatesSelamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
Alyaliya
LuckyMom
@kumru00115599
@morkagit
İyi fikir yarın da biz yapalimÇok özendim yarın ben de mercimek çorbası yapacağım
Bugün aynı kaderi paylaşmışızBen bugün ıspanak yaptım. Saatlerce yıkadığımm için anca yazıyorum
Her seferinde bir daha yapmıyorum diyorum ama yine yapıyorumBugün aynı kaderi paylaşmışız
Afiyet olsun canım.Adana kebap ve yesillik
Ellerine sağlık canım.Tel şehriye çorbası
Havuç tarator
Patates salatası yorum bende
Afiyet olsun canım. Ben severim de evdekiler sevmediği için yapmıyorum pekBen zeytinyağlı pırasa yaptım yanına da yoğurt.Çok sevmem kendisini ama vitamin için yiyoruz
Ellerine sağlık canım. Nasılsın iyi misinEtli biber dolması ve mercimek çorbası yaptım.
Çok haklısın yaa. Bebek ıspanaklar güzel oluyor. Çok ugrastirmiyor. Ellerine sağlık canım.Herkes mercimek çorbası yapmış canım çektiben sadece ıspanak yemeği yaptım bugün. Zaten yıka doğra derken 3 yemeklik iş çıkıyor
Yaaa maşallah sana. On parmağında on marifet. Ellerine sağlık canım.Hamburger (ekmeğini de kendim yaptım)
Patates kızartması vardı bizde de
Dünden de limonlu kek
şimdi kızlara milkshake yaptım mısır patlattım
kendime de kahve
Allah iyiliğini versinBen bugün ıspanak yaptım. Saatlerce yıkadığımm için anca yazıyorum
Afiyet şifa olsun canım. Nasıl oldunuz canım. İyi misiniz?As canım....Ben de @ayıyogi ile pişti oldum. Bizde de tavuk kızartma var. Yanına Amerikan salata, çiğ köfte ve doğranmış domatesyedik bugün de doyduk elhamdulillah
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince kızkarı mutlu etmeye çalışıyorumYaaa maşallah sana. On parmağında on marifet. Ellerine sağlık canım.
Yaptığım gün eşime bir daha almayalım diyorum. Ama pazar listesine ilk onu yazıyorumHer seferinde bir daha yapmıyorum diyorum ama yine yapıyorumyıkaması tam bir işkence
Bunlarda temizmiş aslında ama yine de vakit alıyor işte. Napalim dikenine katlaniyoruz işteÇok haklısın yaa. Bebek ıspanaklar güzel oluyor. Çok ugrastirmiyor. Ellerine sağlık canım.
Sağol canım vitaminleri alınca daha iyi oluyorumAfiyet şifa olsun canım. Nasıl oldunuz canım. İyi misiniz?
İyiyim kuzum hamdolsun canlı dersleri saymazsak iyiyim :) sen nasılsınEllerine sağlık canım. Nasılsın iyi misin