Ocağınıza Düştüm 😋

Ben garnitürlü pilav ve fırında but yaptım. Yanina yoğurt..

Ben de bunu görünce aynısını yapmaya karar verdim :) Evdeki tavuğun bitmesi lazım.

2 gündür bitiremediğimiz mantar çorbası (bugün bitsin artık )
Fırında tavuk but
Garnitürlü pilav

Selamun aleykum kızlar. Dünkü patlıcan kebabının köftelerini çocuklara yedirdim çünkü patlıcan uykusuzluk yapıyor çocuklara, benimkiler zaten sorunlu. . Patlıcan da kaldı haliyle, Ben de makarna yaptım ve patlıcanlı soslu bir makarna oldu
Allah bereket versin. Öyle değerlendirdim. Şimdi çorba yapmam lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit

Çorbadan tarhana çorbası yap yada mercimek
:)
Benım kız da patlıcan hiç sevmiyor ona ayrı yemek yapıyorum
bugün de çiğköfte yiyeceğiz

Çorbadan tarhana çorbası yap yada mercimek
:)
Benım kız da patlıcan hiç sevmiyor ona ayrı yemek yapıyorum
bugün de çiğköfte yiyeceğiz
Içinde nikotin var ya çocuklara çok faydalı değil. Biraz büyümeleri lazım. Boşver yemesin

Ayyy bak benim de canım istedi. Çiğ köfte mi alsam

Içinde nikotin var ya çocuklara çok faydalı değil. Biraz büyümeleri lazım. Boşver yemesin

Ayyy bak benim de canım istedi. Çiğ köfte mi alsam
Aynen ben hic patlican yedirmedim smdiye kdr nadiren dolma yediyse yemistir oda genelde icini yer .

Guzel degerlendirme yapmissin cocuklara sade makarna ayirirsin kendnze patlican soslu nefis degerlendirilme yemekler insana ayri huzur veriyor cope atmak huzursuz ediyor insani okadar bulamayan varken

Bende bugun temizlige giristim ev mis gibi sonra markete cikip geldik o iste tamam kahvemi ictim aksama da manti yapacagim gecen gun yufkacida istemisti benim kiz gcen aksamda masterchefte yapptilar artk bir yiyelim dedim bugun hazir yorulmusken .. gerci yorgun degil iyi hissediyorum evim temiz diye

Ben kemikli et haslayıp etleri ve suyuyla patates yemeği yaptım sadece. Kızımda eti sade haşlanmış seviyor yoğurtla yedik öyle.

Ben de kıymalı makarna yaptım

Canım ben de oturdum yaprak sarıyorum.Yaprak sarma ve çorba yapacağım inşallah

Canım sabahtan dışarda işimiz vardı gelince hemen bir yayla çorbası yaptım buzlukta az sarmam vardı onu da koydum ocağa. Salata yoğurt bu kadar bizde şimdi kahvemi aldım sınav okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…