Ocağınıza Düştüm 😋

As canım. Benim oğlanın yiyeceği kadar tavuk ve et vardı. Grip gibiyim covid geçirdik ama öksürüyorum hala....Dedim eşime kahvaltı yapsak olur mu? O da kabul etti bugünlük yırttım yani 🤪
Allah yardımcın olsun canım. Etkisi sürüyormuş. Senin şu an sadece dinlenmen lazım. Ama annelere dinlenmek nerde

As canım. Benim oğlanın yiyeceği kadar tavuk ve et vardı. Grip gibiyim covid geçirdik ama öksürüyorum hala....Dedim eşime kahvaltı yapsak olur mu? O da kabul etti bugünlük yırttım yani 🤪
Allah yardımcın olsun canım. Etkisi sürüyormuş. Senin şu an sadece dinlenmen

Slm kzlar. Ben gene mercimek çorbası yaptım sebzeli bu sefer . Pek malzeme yok tıkanıyorm gidemedik bi türlü markete . Tavuk kızartcam büyüh ihtimal. bide pilav salata da yaparım. Hazır Eşim evdeyken yemeği rahatca yaparim😀
Ellerine sağlık canım. Ben de bugün sadece mercimek çorbasi yaptım. Pişti olduk 😂😂😂

Selamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Pişti pişti...akşama bir tek mercimek var bende de :rolleyes:

Baska yemegn var mi peki sade corba jle mi gecireceksiniz
Bizimde kiymali biber dolmam var ama esim yanina makarna pilavsz doymaz sehriye pilavi ve havuc tarator dusunuyorm
Yok canım sadece çorba yaptım. Hafta sonu tavuk et ile geçti. Bugün hafif olsun dedim. Bir de çocuklar tek çorba yiyor.

Selamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Tel şehriye çorbası
Havuç tarator
Patates salatası yorum bende

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Etli biber dolması ve mercimek çorbası yaptım.

X