- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.561
Allah yardımcın olsun canım. Etkisi sürüyormuş. Senin şu an sadece dinlenmen lazım. Ama annelere dinlenmek nerdeAs canım. Benim oğlanın yiyeceği kadar tavuk ve et vardı. Grip gibiyim covid geçirdik ama öksürüyorum hala....Dedim eşime kahvaltı yapsak olur mu? O da kabul etti bugünlük yırttım yani
Allah yardımcın olsun canım. Etkisi sürüyormuş. Senin şu an sadece dinlenmenAs canım. Benim oğlanın yiyeceği kadar tavuk ve et vardı. Grip gibiyim covid geçirdik ama öksürüyorum hala....Dedim eşime kahvaltı yapsak olur mu? O da kabul etti bugünlük yırttım yani
Ellerine sağlık canım.Ben domates çabası, sebzeli bezelye yaptım. Yanina yoğurt.
Amin canım. Ne güzel dua ettin öylePatatesli içli köfte yoğurt salata ve çayın yanına helva kavurdumrabbim kimsenin ocağını boş borakmasın herkese bereket versin
Ellerine sağlık canım. Ben de bugün sadece mercimek çorbasi yaptım. Pişti oldukSlm kzlar. Ben gene mercimek çorbası yaptım sebzeli bu sefer . Pek malzeme yok tıkanıyorm gidemedik bi türlü markete . Tavuk kızartcam büyüh ihtimal. bide pilav salata da yaparım. Hazır Eşim evdeyken yemeği rahatca yaparim
Pişti pişti...akşama bir tek mercimek var bende deSelamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Yok canım sadece çorba yaptım. Hafta sonu tavuk et ile geçti. Bugün hafif olsun dedim. Bir de çocuklar tek çorba yiyor.Baska yemegn var mi peki sade corba jle mi gecireceksiniz
Bizimde kiymali biber dolmam var ama esim yanina makarna pilavsz doymaz sehriye pilavi ve havuc tarator dusunuyorm
Afiyet olsun ablacımPişti pişti...akşama bir tek mercimek var bende de
Beraber olsun kuzum.Afiyet olsun ablacım
Tel şehriye çorbasıSelamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Iyiyms cnm afiyet olsnYok canım sadece çorba yaptım. Hafta sonu tavuk et ile geçti. Bugün hafif olsun dedim. Bir de çocuklar tek çorba yiyor.
Etli biber dolması ve mercimek çorbası yaptım.Selamun aleykum kızlar. Ebadan dolayı yazamadım. Sabah bekledik öğretmen derse giremedi. Öğleden sonraya girebildi. Telefon elime geçmedi yani. Yemek olarak da sadece mercimek çorbası yaptım et suyu ile. Allah bereket versin. Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl