Ocağınıza Düştüm 😋

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Siz neler kaynatıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
As canım. Senin aklına gelen benim de aklıma geldi. Dün de sebzeli somon pişirmiştim eşim eve geliyor diye. O da tok geldi iki günlük yemeğim hazır. 😃

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Siz neler kaynatıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Hayırlı cumalar canım🤲🤲🤲

erişteli mercimekli çorba
Kısır
Kızıma tavuk kızartacam az biraz da 👍👍

Çorbamız şükürler olsun ki bugün bitti. Eve gidince brokoli çorbası yapayım diyorum. Brokoli aldım eşim de anca çorbasını seviyor. Oysa ben buharda haşlayıp bol limon ve tuz döküp yemeyi seviyorum. Yanına ne yapsam bilemedim.
Sizin adınıza sevindim 😂😂😂
Bence üst üste çok çorba içtiniz bugün senin istediğin gibi olsun..

Çorbamız şükürler olsun ki bugün bitti. Eve gidince brokoli çorbası yapayım diyorum. Brokoli aldım eşim de anca çorbasını seviyor. Oysa ben buharda haşlayıp bol limon ve tuz döküp yemeyi seviyorum. Yanına ne yapsam bilemedim.
Astoria ben yanına sebzeli somon yakıştırdım hem fırında pratik ama yapmışsındır yemeği sen

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? 13.00 16.00 arası çocuklara dışarı çıkma izni var diye biraz dolaşalım dedik ama küçük kızım o kadar ağladı ki hemen geri döndük 🙄🙄
Çıkarken de kuşbaşı et çıkarmıştım. Etli pilav yapacağım. Daha çözülmemiş. Neyse siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? 13.00 16.00 arası çocuklara dışarı çıkma izni var diye biraz dolaşalım dedik ama küçük kızım o kadar ağladı ki hemen geri döndük 🙄🙄
Çıkarken de kuşbaşı et çıkarmıştım. Etli pilav yapacağım. Daha çözülmemiş. Neyse siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Karnabahar köftesi artık köfteler gına geldı 😂😂😂

Selam herkese. Ben dün kalan lahanayı blenderdan geçirdim, üstüne bol terayağlı nane ve kırmızı biber yaktım yanina salata afiyetle yedik😅 sizin de lahananız kötü olursa diye yazıyorum buraya. Yarın lahana kalmıştı onu da şimdi turşu yaptım, tekrar yemeye cesaretim yok. Tursu için geç biraz biliyorum ama inşallah olur 😅

Bugün de ev yapımı hamburger tarifi denemiştik daha önce çok beğenmiştik, onu yapacağız. Hafta sonu keyfi diye😅 yanına da patates kızartması 😋😋 herkese afiyet olsun.

Selam herkese. Ben dün kalan lahanayı blenderdan geçirdim, üstüne bol terayağlı nane ve kırmızı biber yaktım yanina salata afiyetle yedik😅 sizin de lahananız kötü olursa diye yazıyorum buraya. Yarın lahana kalmıştı onu da şimdi turşu yaptım, tekrar yemeye cesaretim yok. Tursu için geç biraz biliyorum ama inşallah olur 😅

Bugün de ev yapımı hamburger tarifi denemiştik daha önce çok beğenmiştik, onu yapacağız. Hafta sonu keyfi diye😅 yanına da patates kızartması 😋😋 herkese afiyet olsun.
Ayy enfesss canim ellerine saglik hamburger bende dusunmistum bugune yapmayi ama regl oldum sabahtan beri anca kendime geldim esimde yolda geliyor peynirli makarna yapacagim yanina da ton balikli salata yapacagim. Aksamda firin sutlac yapmistim. Hem sana hem topige cevaben oldu bu yazim 😀

Ayy enfesss canim ellerine saglik hamburger bende dusunmistum bugune yapmayi ama regl oldum sabahtan beri anca kendime geldim esimde yolda geliyor peynirli makarna yapacagim yanina da ton balikli salata yapacagim. Aksamda firin sutlac yapmistim. Hem sana hem topige cevaben oldu bu yazim 😀
Ohh eline sağlık😋
Ayy regli sancısını çok iyi bilirim beni benden alan bir sancı, yorgunluğu da cabası. Ayaklarına sıcak su torbası koy, hem dinlendirir hem ağrını hafifletir. Geçmiş olsun.
Vee senden okudum canım çekti ben de sütlaç yapayım😅

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Bizde dışarı çıktık dağ bayır dolaştık geldik hava çok güzeldi çimlerde yuvarlandı benim sıpa🤣 ben de gitmeden et çıkarmıştım gelince çökertme kebabı yaptım. Bugün biraz erken yedik inşallah akşam acikmayiz çünkü mutfağı temizledim tekrar kirlensin istemiyorum 😂😂

X