Ocağınıza Düştüm 😋

As canım. Senin aklına gelen benim de aklıma geldi. Dün de sebzeli somon pişirmiştim eşim eve geliyor diye. O da tok geldi iki günlük yemeğim hazır.

Hayırlı cumalar canım

erişteli mercimekli çorba
Kısır
Kızıma tavuk kızartacam az biraz da

Sizin adınıza sevindim
Bence üst üste çok çorba içtiniz bugün senin istediğin gibi olsun..

Astoria ben yanına sebzeli somon yakıştırdım hem fırında pratik ama yapmışsındır yemeği sen

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? 13.00 16.00 arası çocuklara dışarı çıkma izni var diye biraz dolaşalım dedik ama küçük kızım o kadar ağladı ki hemen geri döndük
Çıkarken de kuşbaşı et çıkarmıştım. Etli pilav yapacağım. Daha çözülmemiş. Neyse siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit

Karnabahar köftesi artık köfteler gına geldı

Selam herkese. Ben dün kalan lahanayı blenderdan geçirdim, üstüne bol terayağlı nane ve kırmızı biber yaktım yanina salata afiyetle yedik sizin de lahananız kötü olursa diye yazıyorum buraya. Yarın lahana kalmıştı onu da şimdi turşu yaptım, tekrar yemeye cesaretim yok. Tursu için geç biraz biliyorum ama inşallah olur

Bugün de ev yapımı hamburger tarifi denemiştik daha önce çok beğenmiştik, onu yapacağız. Hafta sonu keyfi diye yanına da patates kızartması herkese afiyet olsun.

Ayy enfesss canim ellerine saglik hamburger bende dusunmistum bugune yapmayi ama regl oldum sabahtan beri anca kendime geldim esimde yolda geliyor peynirli makarna yapacagim yanina da ton balikli salata yapacagim. Aksamda firin sutlac yapmistim. Hem sana hem topige cevaben oldu bu yazim

Ohh eline sağlık
Ayy regli sancısını çok iyi bilirim beni benden alan bir sancı, yorgunluğu da cabası. Ayaklarına sıcak su torbası koy, hem dinlendirir hem ağrını hafifletir. Geçmiş olsun.
Vee senden okudum canım çekti ben de sütlaç yapayım

Bizde dışarı çıktık dağ bayır dolaştık geldik hava çok güzeldi çimlerde yuvarlandı benim sıpa ben de gitmeden et çıkarmıştım gelince çökertme kebabı yaptım. Bugün biraz erken yedik inşallah akşam acikmayiz çünkü mutfağı temizledim tekrar kirlensin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…