- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.971
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.521
Taze fasulye yemeğiSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi
Siz neler kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
As canım. Senin aklına gelen benim de aklıma geldi. Dün de sebzeli somon pişirmiştim eşim eve geliyor diye. O da tok geldi iki günlük yemeğim hazır.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Hayırlı cumalar canımSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Aklımda yemek yok sayfaya ne yazacağım dedim. O anda aklıma fırında tavuk patates geldi
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Ellerine sağlık canım. Benim yerime de yeCanım ben de oturdum yaprak sarıyorum.Yaprak sarma ve çorba yapacağım inşallah
Kolay gelsin canım.Canım sabahtan dışarda işimiz vardı gelince hemen bir yayla çorbası yaptım buzlukta az sarmam vardı onu da koydum ocağa. Salata yoğurt bu kadar bizdeşimdi kahvemi aldım sınav okuyacağım
Ellerine sağlık canım. Fırına attığım tavuk çok güzel kızarmıştı. Benim kızımın da çok hoşuna gitti.Hayırlı cumalar canım
erişteli mercimekli çorba
Kısır
Kızıma tavuk kızartacam az biraz da
Sizin adınıza sevindimÇorbamız şükürler olsun ki bugün bitti. Eve gidince brokoli çorbası yapayım diyorum. Brokoli aldım eşim de anca çorbasını seviyor. Oysa ben buharda haşlayıp bol limon ve tuz döküp yemeyi seviyorum. Yanına ne yapsam bilemedim.
Astoria ben yanına sebzeli somon yakıştırdım hem fırında pratik ama yapmışsındır yemeği senÇorbamız şükürler olsun ki bugün bitti. Eve gidince brokoli çorbası yapayım diyorum. Brokoli aldım eşim de anca çorbasını seviyor. Oysa ben buharda haşlayıp bol limon ve tuz döküp yemeyi seviyorum. Yanına ne yapsam bilemedim.
Astoria ben yanına sebzeli somon yakıştırdım hem fırında pratik ama yapmışsındır yemeği sen
Aaaa enteresan olmuş afiyet olsunİçinize mi doğdu acaba cidden somon yaptım.
Karnabahar köftesi artık köfteler gına geldıSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? 13.00 16.00 arası çocuklara dışarı çıkma izni var diye biraz dolaşalım dedik ama küçük kızım o kadar ağladı ki hemen geri döndük
Çıkarken de kuşbaşı et çıkarmıştım. Etli pilav yapacağım. Daha çözülmemiş. Neyse siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Ayy enfesss canim ellerine saglik hamburger bende dusunmistum bugune yapmayi ama regl oldum sabahtan beri anca kendime geldim esimde yolda geliyor peynirli makarna yapacagim yanina da ton balikli salata yapacagim. Aksamda firin sutlac yapmistim. Hem sana hem topige cevaben oldu bu yazimSelam herkese. Ben dün kalan lahanayı blenderdan geçirdim, üstüne bol terayağlı nane ve kırmızı biber yaktım yanina salata afiyetle yediksizin de lahananız kötü olursa diye yazıyorum buraya. Yarın lahana kalmıştı onu da şimdi turşu yaptım, tekrar yemeye cesaretim yok. Tursu için geç biraz biliyorum ama inşallah olur
Bugün de ev yapımı hamburger tarifi denemiştik daha önce çok beğenmiştik, onu yapacağız. Hafta sonu keyfi diyeyanına da patates kızartması herkese afiyet olsun.
Ohh eline sağlıkAyy enfesss canim ellerine saglik hamburger bende dusunmistum bugune yapmayi ama regl oldum sabahtan beri anca kendime geldim esimde yolda geliyor peynirli makarna yapacagim yanina da ton balikli salata yapacagim. Aksamda firin sutlac yapmistim. Hem sana hem topige cevaben oldu bu yazim
Bizde dışarı çıktık dağ bayır dolaştık geldik hava çok güzeldi çimlerde yuvarlandı benim sıpaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? 13.00 16.00 arası çocuklara dışarı çıkma izni var diye biraz dolaşalım dedik ama küçük kızım o kadar ağladı ki hemen geri döndük
Çıkarken de kuşbaşı et çıkarmıştım. Etli pilav yapacağım. Daha çözülmemiş. Neyse siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl