Ocağınıza Düştüm 😋

Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu, 13 haftalıktı. Çok üzüldüm. Sonra doktor dedi ki rahim sağlıklı olmayan bebekleri vücutta tutmuyormuş. Tabi o zaman duygusallık var. Sinir oldum. Ama Rabbim bir tane aldı iki tane verdi elhamdülillah. Şimdi düşününce iyiki doğmamış diyorum.. Çünkü evladının ayağına bir şey batsa senin cigerine batıyor. Gözünün önünde acı çekmesi kadar insanı çaresiz bırakan bir şey yok. O yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış.
Babana da çok geçmiş olsun. Inşallah çabucak iyileşir. Sarımsaklı süt diye bir şey duydum ama bir araştır istersen. Ciğerleri temizliyormuş

Çok geçmiş olsun.
Bu sene bende yaptim 3 4 poset deneylm bakalm nasl olacak
Hadi bakalım, inşallah beğenirsin

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı
Ama yapana kadar ne yapsam diye düşünmekten yoruldum
Neyse şimdi çorba var. Yanına da patlıcan kebabı yapacağım inşallah. Allah bereket versin.
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler

Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit

Tavuk haşladım
Suyunu atmadım tabı ondan çorba yaptım
Salata yaptım bu kadar :)

Aleyküm selam canım. Ellerine sağlık şimdiden. Benim dünden dolmam kaldı az kıza çorba var. Bir de hazır pizzamiz olacak inşallah tartıda ilk hedefime ulaştığım için kendimi ödüllendiriyorum
Zaten bugün yemek yapacak halım yok kızım diş çıkarıyor gece doğru düzgün uyumadim. Gündüz uyursa bende yatacağım biraz

Ellerine sağlık herkesin

Dünden kuru fasulye pilav vardı
Havuçlu pırasa yacagim :))

Allah yardımcın olsun. Geçecek Allah'ın izniyle. Bu arada tebrik ederim

Allah yardımcın olsun. Geçecek Allah'ın izniyle. Bu arada tebrik ederim
Amin canim ben bir ara ümitsizliğe kapıldım ama arkadaşımla da konuştuk bugün o da senin gibi geçecek dedi tekrar gücümü topladim gibi. Şimdi de 3 saat falan uyuduk beraber iyi geldi
Teşekkür ederim

Bende masayı topladım. Tezgah fayanslarını sildim. Tost Makinesi, yağdanlıkları yıkadım.
Tembellik başa bela. Şimdi de çay koyup biraz klavye çalışacağım.
Ha birde kaşlarımı aldım işten sayılırsa

Oğluma döner yaptım bize de iş çıkışı çiğ köfte aldım eşim yarın gelene kadar uyduruk menülere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…