- 22 Ağustos 2015
- 29.561
- 86.116
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.481
Ben seni hep biliyorum canımCook cok gecmisler olsun canim eskiden ramazan menulerinde cok denklesirdik senle
Sana da ailelerinize de cok gecmis olsun
Rabbim gonlune gore hakknda hayirlisini versin
Ben seni hep biliyorum canım
Teşekkür ederim cümlemize inşallah
Sen nasilsin
Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu, 13 haftalıktı. Çok üzüldüm. Sonra doktor dedi ki rahim sağlıklı olmayan bebekleri vücutta tutmuyormuş. Tabi o zaman duygusallık var. Sinir oldum. Ama Rabbim bir tane aldı iki tane verdi elhamdülillah. Şimdi düşününce iyiki doğmamış diyorum.. Çünkü evladının ayağına bir şey batsa senin cigerine batıyor. Gözünün önünde acı çekmesi kadar insanı çaresiz bırakan bir şey yok. O yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış.Ben çıktım canim arabamızla gezdik çok şükür başka illerde birşey olmadı.
Sora kayinvalidemlere gittik gitmeyevektik yaklaşınca oraya da gittik kimin ne olacağı belli değil dedik bayadir gorusemiyorduk kararsız kalsakta 1 haftalığına gittik birşey olmadı evdeydik genelde zaten. Bu bitmez azinan canim nabalim gurbette kafayı yicektim korona döneminde patlamistm iyice bide üstüne bebek kaybı filan attım kendimi gezmeye
Babamlar iyi ama halsızlığı geçmedi babamın.
Diğerlerinde de iyiler ama toparkanmak kimine zor oluyor
Hoş geldin canım.Mercimek corbasi
Mantar sote
Z yagli pirasa
Bulgur pilavi
Çok geçmiş olsun.Artık sorumlu davranmakta kar etmiyor maalesef canim.. ben ailemin yanına gitmedim İstanbul'a.. onlar geldi yanıma.. yanımdan gittikten sonra babamlar korona oldu.
Yani şuan skntli bı donem
Ne yapsak etsek kar blmiyorum. Ev oturmaları yapmıyorum temas etmemeye çalışıyorum başka da yapicak birşey yok.. inşallah geçer bı an önce. Şuan ailemde eşimin ailesinde çoğu oldu.korona
Hadi bakalım, inşallah beğenirsinBu sene bende yaptim 3 4 poset deneylm bakalm nasl olacak
Tavuk haşladımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı
Ama yapana kadar ne yapsam diye düşünmekten yoruldum
Neyse şimdi çorba var. Yanına da patlıcan kebabı yapacağım inşallah. Allah bereket versin.
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Aleyküm selam canım. Ellerine sağlık şimdiden. Benim dünden dolmam kaldı az kıza çorba var. Bir de hazır pizzamiz olacak inşallahSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı
Neyse şimdi çorba var. Yanına da patlıcan kebabı yapacağım inşallah. Allah bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Ellerine sağlık herkesinSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Allah bereket versinTavuk haşladım
Suyunu atmadım tabı ondan çorba yaptım
Salata yaptım bu kadar :)
Afiyet olsun canımEllerine sağlık herkesin
Dünden kuru fasulye pilav vardı
Havuçlu pırasa yacagim :))
Allah yardımcın olsun. Geçecek Allah'ın izniyle. Bu arada tebrik ederimAleyküm selam canım. Ellerine sağlık şimdiden. Benim dünden dolmam kaldı az kıza çorba var. Bir de hazır pizzamiz olacak inşallahtartıda ilk hedefime ulaştığım için kendimi ödüllendiriyorum
Zaten bugün yemek yapacak halım yok kızım diş çıkarıyor gece doğru düzgün uyumadim. Gündüz uyursa bende yatacağım biraz
Kolay gelsin canım. Normalde pilav türü yapardım ama artık yapmak istemiyorum. Ağır geliyor sanki.Dünden mantar çorbam var. Yanına da tavuk ızgara yapacağım. Pilav yapmam galiba.
Amin canimAllah yardımcın olsun. Geçecek Allah'ın izniyle. Bu arada tebrik ederim
Oğluma döner yaptım bize de iş çıkışı çiğ köfte aldım eşim yarın gelene kadar uyduruk menülere devamSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria