Ocağınıza Düştüm 😋

Ben çıktım canim arabamızla gezdik çok şükür başka illerde birşey olmadı.
Sora kayinvalidemlere gittik gitmeyevektik yaklaşınca oraya da gittik kimin ne olacağı belli değil dedik bayadir gorusemiyorduk kararsız kalsakta 1 haftalığına gittik birşey olmadı evdeydik genelde zaten. Bu bitmez azinan canim nabalim gurbette kafayı yicektim korona döneminde patlamistm iyice bide üstüne bebek kaybı filan attım kendimi gezmeye
Babamlar iyi ama halsızlığı geçmedi babamın.
Diğerlerinde de iyiler ama toparkanmak kimine zor oluyor
Benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu, 13 haftalıktı. Çok üzüldüm. Sonra doktor dedi ki rahim sağlıklı olmayan bebekleri vücutta tutmuyormuş. Tabi o zaman duygusallık var. Sinir oldum. Ama Rabbim bir tane aldı iki tane verdi elhamdülillah. Şimdi düşününce iyiki doğmamış diyorum.. Çünkü evladının ayağına bir şey batsa senin cigerine batıyor. Gözünün önünde acı çekmesi kadar insanı çaresiz bırakan bir şey yok. O yüzden gönlünü ferah tutmaya çalış.
Babana da çok geçmiş olsun. Inşallah çabucak iyileşir. Sarımsaklı süt diye bir şey duydum ama bir araştır istersen. Ciğerleri temizliyormuş

Artık sorumlu davranmakta kar etmiyor maalesef canim.. ben ailemin yanına gitmedim İstanbul'a.. onlar geldi yanıma.. yanımdan gittikten sonra babamlar korona oldu.
Yani şuan skntli bı donem
Ne yapsak etsek kar blmiyorum. Ev oturmaları yapmıyorum temas etmemeye çalışıyorum başka da yapicak birşey yok.. inşallah geçer bı an önce. Şuan ailemde eşimin ailesinde çoğu oldu.korona
Çok geçmiş olsun.
Bu sene bende yaptim 3 4 poset deneylm bakalm nasl olacak
Hadi bakalım, inşallah beğenirsin

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı 🤣🤣
Ama yapana kadar ne yapsam diye düşünmekten yoruldum 🤦‍♀️
Neyse şimdi çorba var. Yanına da patlıcan kebabı yapacağım inşallah. Allah bereket versin. 😋😋
Siz ne düşünüyorsunuz? Gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dün çorba yapıp çocuklara icirdim. Çocuklar çorba yiyor genelde. Eşimin gelmesine yakın havuç rendeleyip yağda hafif kızarttım. Bir kaç tane de patates haşladım. Havuçlu patates püresi yaptım. Karar verip yapmam yarım saatimi almadı 🤣🤣
Neyse şimdi çorba var. Yanına da patlıcan kebabı yapacağım inşallah. Allah bereket versin. 😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Tavuk haşladım
Suyunu atmadım tabı ondan çorba yaptım
Salata yaptım bu kadar :)

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Aleyküm selam canım. Ellerine sağlık şimdiden. Benim dünden dolmam kaldı az kıza çorba var. Bir de hazır pizzamiz olacak inşallah😊 tartıda ilk hedefime ulaştığım için kendimi ödüllendiriyorum🤭
Zaten bugün yemek yapacak halım yok kızım diş çıkarıyor gece doğru düzgün uyumadim. Gündüz uyursa bende yatacağım biraz

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Ellerine sağlık herkesin

Dünden kuru fasulye pilav vardı
Havuçlu pırasa yacagim :))

Aleyküm selam canım. Ellerine sağlık şimdiden. Benim dünden dolmam kaldı az kıza çorba var. Bir de hazır pizzamiz olacak inşallah😊 tartıda ilk hedefime ulaştığım için kendimi ödüllendiriyorum🤭
Zaten bugün yemek yapacak halım yok kızım diş çıkarıyor gece doğru düzgün uyumadim. Gündüz uyursa bende yatacağım biraz
Allah yardımcın olsun. Geçecek Allah'ın izniyle. Bu arada tebrik ederim 👏👏👏

Allah yardımcın olsun. Geçecek Allah'ın izniyle. Bu arada tebrik ederim 👏👏👏
Amin canim🤲 ben bir ara ümitsizliğe kapıldım ama arkadaşımla da konuştuk bugün o da senin gibi geçecek dedi tekrar gücümü topladim gibi. Şimdi de 3 saat falan uyuduk beraber iyi geldi😊
Teşekkür ederim 😀

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_Peri
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
@morkagit
Oğluma döner yaptım bize de iş çıkışı çiğ köfte aldım eşim yarın gelene kadar uyduruk menülere devam 😂

X