- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.461
En son patatesli börek de karar kılmışsınEristem yok ya cay demleyp yanina pogaca yapabilirim hem yarin isyerne goturur kalani zaten aklmdaydi gotursun diye yapmak.
Hoş geldin canım. Nerelere gittin? Durumlar nasıl? ❤❤❤Feslegen Kokulu Nane nasilsin bı uğrayayim dedim.
Menumude soyliyim.
Etli türlü
Pirinç pilavı
Salata
Çayın yanına tavuk göğsü kurabiye yaptım
Ellerine sağlık canımBenim dünden az makarna ve saç kavurmam var bana yetereşim fırında salçalı patates istedi bi de çorba yaptım
4 5 ay bı gittimHoş geldin canım. Nerelere gittin? Durumlar nasıl? ❤❤❤
Afiyet olsun canım. Aslında sofra yogurtsuz olmuyorKıymalı şehriye çorbası ve biber dolması yaptım. Salata yapacağım. Yoğurt bitti eşim hazır getirirse o da olacak . Dolmada yoğurtsuz olmuyor
Hamile misin4 5 ay bı gittim
Biraz geleyim dedim.
Çok şükür iyiz sen nasılsın nabiyirsun yemekci başı
Tam cayimi demledim boregmden bi isirik alirken msjni gordumEn son patatesli börek de karar kılmışsın
Afiyet olsun canım.
Yook değilim yaHamile misin
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. ❤❤❤❤
Yemekci başı mi
Masterchef i de seyrediyorum artık.
Özür dilerim canım. Biz iyiyiz deyince öyle anladım. Ama duam hala geçerli. Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤❤Yook değilim ya
İnşallah yakın zaman da olur :))
Yemekci başı derler ya senin konuda yemek
Valla ben onu izlesem bide yemedigim kalmaz
Tekrar afiyet olsun canım o zamanTam cayimi demledim boregmden bi isirik alirken msjni gordum
Allah soyletti belkiÖzür dilerim canım. Biz iyiyiz deyince öyle anladım. Ama duam hala geçerli. Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤❤
Belki de Allah söyletti.Allah soyletti belki
Yokk kız olsun önemli değil aminn inşallah Allah razı olsun
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim
Yok yok ben hee yaz yapıyorum. Çok iyi oluyor. Yaparken zorama yerken kolayNasıl olmuştu patlıcanlar? Su gibi olmamış değil mi
Sagol cnmTekrar afiyet olsun canım o zaman
Artık sorumlu davranmakta kar etmiyor maalesef canim.. ben ailemin yanına gitmedim İstanbul'a.. onlar geldi yanıma.. yanımdan gittikten sonra babamlar korona oldu.Belki de Allah söyletti.
Ben iyiyim elhamdülillah. Yasaklar geri geldi ona üzüldüm biraz. Ama sorumsuz davrananlara da çok ofkeliyim. Kaç kişinin hakkına hukukuna girdiler.
Bu sene bende yaptim 3 4 poset deneylm bakalm nasl olacakYok yok ben hee yaz yapıyorum. Çok iyi oluyor. Yaparken zorama yerken kolay
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumları nasıl?Artık sorumlu davranmakta kar etmiyor maalesef canim.. ben ailemin yanına gitmedim İstanbul'a.. onlar geldi yanıma.. yanımdan gittikten sonra babamlar korona oldu.
Yani şuan skntli bı donem
Ne yapsak etsek kar blmiyorum. Ev oturmaları yapmıyorum temas etmemeye çalışıyorum başka da yapicak birşey yok.. inşallah geçer bı an önce. Şuan ailemde eşimin ailesinde çoğu oldu.korona
Aynen ya ne güzel bir nimet her şeye yakışıyor.Afiyet olsun canım. Aslında sofra yogurtsuz olmuyor
Ben çıktım canim arabamızla gezdik çok şükür başka illerde birşey olmadı.Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumları nasıl?
O üç ay dışarı çıkmadım, psikolojim bozuldu, sinirlerim yıprandı ama yine de çıkmadım. Şimdi bakıyorum bütün emekler boşa gitti
Cook cok gecmisler olsun canim eskiden ramazan menulerinde cok denklesirdik senleBen çıktım canim arabamızla gezdik çok şükür başka illerde birşey olmadı.
Sora kayinvalidemlere gittik gitmeyevektik yaklaşınca oraya da gittik kimin ne olacağı belli değil dedik bayadir gorusemiyorduk kararsız kalsakta 1 haftalığına gittik birşey olmadı evdeydik genelde zaten. Bu bitmez azinan canim nabalim gurbette kafayı yicektim korona döneminde patlamistm iyice bide üstüne bebek kaybı filan attım kendimi gezmeye
Babamlar iyi ama halsızlığı geçmedi babamın.
Diğerlerinde de iyiler ama toparkanmak kimine zor oluyor