Ocağınıza Düştüm 😋

Yook değilim ya
İnşallah yakın zaman da olur :))
Yemekci başı derler ya senin konuda yemek
Valla ben onu izlesem bide yemedigim kalmaz
Özür dilerim canım. Biz iyiyiz deyince öyle anladım. Ama duam hala geçerli. Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤❤

Reactions: H M
Özür dilerim canım. Biz iyiyiz deyince öyle anladım. Ama duam hala geçerli. Rabbim evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım ❤❤❤❤
Allah soyletti belki
Yokk kız olsun önemli değil aminn inşallah Allah razı olsun
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim

Allah soyletti belki
Yokk kız olsun önemli değil aminn inşallah Allah razı olsun
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim
Belki de Allah söyletti.
Ben iyiyim elhamdülillah. Yasaklar geri geldi ona üzüldüm biraz. Ama sorumsuz davrananlara da çok ofkeliyim. Kaç kişinin hakkına hukukuna girdiler.

Belki de Allah söyletti.
Ben iyiyim elhamdülillah. Yasaklar geri geldi ona üzüldüm biraz. Ama sorumsuz davrananlara da çok ofkeliyim. Kaç kişinin hakkına hukukuna girdiler.
Artık sorumlu davranmakta kar etmiyor maalesef canim.. ben ailemin yanına gitmedim İstanbul'a.. onlar geldi yanıma.. yanımdan gittikten sonra babamlar korona oldu.
Yani şuan skntli bı donem
Ne yapsak etsek kar blmiyorum. Ev oturmaları yapmıyorum temas etmemeye çalışıyorum başka da yapicak birşey yok.. inşallah geçer bı an önce. Şuan ailemde eşimin ailesinde çoğu oldu.korona

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumları nasıl?
O üç ay dışarı çıkmadım, psikolojim bozuldu, sinirlerim yıprandı ama yine de çıkmadım. Şimdi bakıyorum bütün emekler boşa gitti

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi durumları nasıl?
O üç ay dışarı çıkmadım, psikolojim bozuldu, sinirlerim yıprandı ama yine de çıkmadım. Şimdi bakıyorum bütün emekler boşa gitti
Ben çıktım canim arabamızla gezdik çok şükür başka illerde birşey olmadı.
Sora kayinvalidemlere gittik gitmeyevektik yaklaşınca oraya da gittik kimin ne olacağı belli değil dedik bayadir gorusemiyorduk kararsız kalsakta 1 haftalığına gittik birşey olmadı evdeydik genelde zaten. Bu bitmez azinan canim nabalim gurbette kafayı yicektim korona döneminde patlamistm iyice bide üstüne bebek kaybı filan attım kendimi gezmeye
Babamlar iyi ama halsızlığı geçmedi babamın.
Diğerlerinde de iyiler ama toparkanmak kimine zor oluyor

Cook cok gecmisler olsun canim eskiden ramazan menulerinde cok denklesirdik senle
Sana da ailelerinize de cok gecmis olsun
Rabbim gonlune gore hakknda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…