- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Kolay gelsin canım. Darısı başıma.Yemek yerine abur cubur, geciştirici hali hazırda gıdalar kilo ve deee tembellik yapıyor tecrübeyle sabit
Menü'm rutine bağlar artık bir kac gün çorba, ton balıklı salata.
Biraz formuma kavuştuktan sonra yine kendimi size davet etmeye başlarım kızlar.
Hahahhhhhhhhhhh kızzzzz benimde burnuma pis kokular geliyorBen iyice killanmaya başladım. Canın habire bir şeyler istiyor.
Kmsl Hnd 'in küçük bebeği var biliyorum da yoksa senin de mi var? Emziriyor musun?
Sagol canim birde kek yaptim onu yazmayi unuttumAfiyet olsun
Ohhhhhhh misssssssssSagol canim birde kek yaptim onu yazmayi unuttum
Kaç aylık canım? Sanki benimkinden bir kaç ay büyüktü?Hahahhhhhhhhhhh kızzzzz benimde burnuma pis kokular geliyor
Ben emzirmiyorum canım
Doğru tahmin ettim.
Hoş geldin canım..Beni niye bu topiğe cagirmadiniz
Hadi 1 k yapı verem bağriii
Kız aklınıza başka bişe gelmesin.bunlar benim pisboğazlığımBen iyice killanmaya başladım. Canın habire bir şeyler istiyor.
Kmsl Hnd 'in küçük bebeği var biliyorum da yoksa senin de mi var? Emziriyor musun?
Şaka yapıyorum tatlımKız aklınıza başka bişe gelmesin.bunlar benim pisboğazlığım
Slm cnm hoşbulduk 1 k oldu ama beni etiket etmemissin darıldım bahhHoş geldin canım..
Aaa evet
Sen yazınca 1K olmuş
Kız bileydim etiketlemez miydim?Slm cnm hoşbulduk 1 k oldu ama beni etiket etmemissin darıldım bahhaksma akşam duygu sömürüsünü de yaptim
Ne istiyor kız canın?Üfffff gerçekten canım çokkkk şey istiyor
Elimde çizi paketi aşk ağlatır i izliyorum
Valla ne sen sor ne ben söyleyeyim canımın istedikleriniNe istiyor kız canın?
Aşk ağlatır ne ?
Ne ki o?
Televizyon seyretmeyeli 1000 yıl oldu
Bu saatler bizim hey hey saatlerimiz. Çocukları yatırmaya çalışıyoruz. Ama onlar uyumamakta ısrarcı oluyorlar.
Biliyoruz canım seniiiiKız aklınıza başka bişe gelmesin.bunlar benim pisboğazlığım
İki kızım var. Büyük 5 buçuk yaşında ilk okula başladı. Küçük de 10 aylık oldu.Valla ne sen sor ne ben söyleyeyim canımın istediklerini
Tabi canım akşamları izliyorum vallahi napim benim cadı kızlarım uyudu eşimde gece çalışıyor televizyon keyfi yapıyorummm
Senin kaç tane çocuğun var