- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Hoş bulduk canımcımHoş geldin canım. ❤❤❤
Afiyet olsun. Ellerine sağlık. Sana da bebise de şifa olsun.Hoş bulduk canımcımBugün dışarda olacağım için yemek yapmayacağım. Canım çok lahmacun istedi de. Ancak dünkü menümü söyleyeyim hemen.
Yarın ki menümü daha düşünmedim. Onu yarın paylaşacağım.
- Nohut yemeği
- Pirinç pilavı
- Turşu
- Ayran
Sağol kuzumAfiyet olsun. Ellerine sağlık. Sana da bebise de şifa olsun.
Ay sen böyle yazınca canım kemik sulu mercimek çorbası çekti .ama nasıl çekti anlatamam.ama malesef buğday ısladım yoğurt çorbası yapacam yarın. En kısa zamanda yapmaliyımKızlar galiba ben de hasta oluyorum. O yüzden sebzeli kemik suyu çorbası yaptım. Karabiber ve limon da üstüne.
HayırdırAy sen böyle yazınca canım kemik sulu mercimek çorbası çekti .ama nasıl çekti anlatamam.ama malesef buğday ısladım yoğurt çorbası yapacam yarın. En kısa zamanda yapmaliyım
Ay yok yokHayırdır
Ben de yaaa. Nasıl bir çözüm bulacağız bu işe?Ay yok yoköylesine canım çekti.yarın ciddi bi şekilde diyete girmeliyim.ama sıkıldıkça yemek yiyen gillerdenim
Yicezzzzzz kız tek çözüm buuuuuBen de yaaa. Nasıl bir çözüm bulacağız bu işe?
Bende yaaaaa bugünlerde abarttım yineeeeeeAy yok yoköylesine canım çekti.yarın ciddi bi şekilde diyete girmeliyim.ama sıkıldıkça yemek yiyen gillerdenim
Eline sağlık canım. Ben hala bulamadım.Kızlar günü yemeğiiii
Etli yeşil fasulye
Tavuklu bulgurn pilavı
Cacıkkkkk
Keşke senin kilonda olsaydım. Hiç vermeye çalışmazdım.Bende yaaaaa bugünlerde abarttım yineeeeee
Bilmiyorum ya.keşke yesek yesek kilo almasakBen de yaaa. Nasıl bir çözüm bulacağız bu işe?
Allahım dua niyetine kabul etBilmiyorum ya.keşke yesek yesek kilo almasak
Amin aminAllahım dua niyetine kabul et
Aminnnnnnnn
Aşure kilo yapmaz ki kız? Çoğunluğu protein, şeker pirinç belkiKızım Yoğurtlu çorba istedi.oğlumda bayılır.onu yapim bari.eşimde yok.yeter bize.ama cumartesi aşure yapacam.bayılırım kendilerine.oda bana çok kilo yapıyo. Oğlum çok istedi. Yoksa gerçek ten yapmıcaktım
Benim en sevdiğim tatlıdır kendileri.belkide çok yediğim içindir.hiç bıkmadan yerim tabak tabak.normal zamanlarda bile yaparım yerimAşure kilo yapmaz ki kız? Çoğunluğu protein, şeker pirinç belki
Kız kaç kilosunKeşke senin kilonda olsaydım. Hiç vermeye çalışmazdım.
Evet gerçekten hiç istemiyordun dimmmmmmKızım Yoğurtlu çorba istedi.oğlumda bayılır.onu yapim bari.eşimde yok.yeter bize.ama cumartesi aşure yapacam.bayılırım kendilerine.oda bana çok kilo yapıyo. Oğlum çok istedi. Yoksa gerçek ten yapmıcaktım
Kız nasıl kilo yapmasınnnnnnAşure kilo yapmaz ki kız? Çoğunluğu protein, şeker pirinç belki