- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.021
Fırında tavuklu patatesKızlar bide bu haftasonu kayınvalidem kayımpederim onları yemeğe davet etmek istiyprum
Menü
Fikirlerinizi bekliyorum
Bide tatlı ?
Bideee pazartesi arkadaşım çaya gelecek
Tek kişi miaafirim oluncada napsam napsam diyorum ınun içinde fikir verir misiniz
Valla erkenden karar verince iyi oluyor yoksa büyük kızım okuldan gelince onu yapma bunu yapma diyorElerine sağlık
Ben daha karar veremedim.
Canım benimkilerde Türkiyeden gelecekler. BenKızlar bide bu haftasonu kayınvalidem kayımpederim onları yemeğe davet etmek istiyprum
Menü
Fikirlerinizi bekliyorum
Bide tatlı ?
Tek kişi miaafirim oluncada napsam napsam diyorum ınun içinde fikir verir misiniz
Geçmiş olsun canım. Ihlamur, nane limon kaynat bari.Bugunde ben hastayım hemen sarımsaklı erişte çorbası yaptım kendime insallah iyi gelir. Akşama da sıcak çay yanınada eşim börek vs alacak.
Sagol canım valla hepimizi elden geçirdi Bi eşim kaldı sağlamGeçmiş olsun canım. Ihlamur, nane limon kaynat bari.
Niyeyse bu aralar herkes hasta
Bizde de hep eşimi es geçerdi ama bu sefer o da hasta olduSagol canım valla hepimizi elden geçirdi Bi eşim kaldı sağlam
kız ne var börek hamuru aćmasında.çok kolay valla.ben önceden herseyi yaparım ama hamuru yapamam diyordum.poğaça bile yapamazdım.şimdi elde açma tepsi böreği bile yapıyorum.hertürlü hamur işini yaparım.ama istemen lazım.benim halalarım bile hamur yapamaz.ama ićlerinden gelmiyo.Elerine sağlık.
Ben börek hamuru açmayı bilmiyorum
Her şeyi yapıyorum ama hamuru hiç açmadım. Yapamam gibi geliyor. Ya da birinin öğretmesi lazım..kız ne var börek hamuru aćmasında.çok kolay valla.ben önceden herseyi yaparım ama hamuru yapamam diyordum.poğaça bile yapamazdım.şimdi elde açma tepsi böreği bile yapıyorum.hertürlü hamur işini yaparım.ama istemen lazım.benim halalarım bile hamur yapamaz.ama ićlerinden gelmiyo.sen istersen yaparsın canim
Esin bir şey demezse annelerle yaptığın menünün aynısını yap
Arkadaşına da bir tatlı bir tuzlu bir de salata yap. Çerez, kuru dut, kürü üzüm falan koy. Kalabalık gözüksün.
Çeşit gelmezse aklına yazarız..
Hadi bakalım sözünü sana hatırlatırım bak yersennnnnn
Bu küçükler hep cadı oluyorlar yaaaaa
Ahahhhhhhhhhh ne zamandır yemek yapmıyorsun kız köreldiğine göre
Fırında tavuklu patates
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Köz patlıcan salatası
Havuç tarator
Kadayıflı muhallebiiiiii
Canım benimkilerde Türkiyeden gelecekler. Ben
Mercimek corbası
fırında kaburga
Fırında Kremalı sebze yemeği
Pilav
Salata
Tatlı olarakta hira tatlısı yapacagım.
Dun benim tek kisi misafirim vardi. Kek kisir ve yogurtlu tavuklu gobek salata yaptimKızlar bide bu haftasonu kayınvalidem kayımpederim onları yemeğe davet etmek istiyprum
Menü
Fikirlerinizi bekliyorum
Bide tatlı ?
Dun hicbi markette havuc bulamadim ya coj ilginc bi sekldeFırında tavuklu patates
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası
Köz patlıcan salatası
Havuç tarator
Kadayıflı muhallebiiiiii
Pazarda 2 tlDun hicbi markette havuc bulamadim ya coj ilginc bi seklde
Bu hafta pazara cikamadim zaten sefil oldm evde ne pisircem.diyePazarda 2 tl
Bi gün börekBu hafta pazara cikamadim zaten sefil oldm evde ne pisircem.diye