- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #1.001
Abovvvvvvv niye öyleler kızzzzzzİki kızım var. Büyük 5 buçuk yaşında ilk okula başladı. Küçük de 10 aylık oldu.
Uyku saati yaklaşıyor ya başlıyor ikisi de mızmızlanmaya. Bir saat iki çocuğu yatıramıyoruz yani.
Perihan savaşın bir filmi vardı yaa 7 kardeştiler hani. Anne babaları kafayı yiyordu. İşte aynen öyleyiz.
Tam gün gidiyor. Erkek kalkması lazım ama acıktım, susadım, cisim geldi..... sürekli ayakta.Abovvvvvvv niye öyleler kızzzzzz
Benim büyük kızımda 5.5 yaşında ilk okula başlamıştı ayyyyyyyy kızım çok akıllı olmasına rağmen ilk dönem bi ara sinir krizi geçiricektim
Erken uyusalar keşke biraz sabah geç mi kalkıyorlar
Yaaaaa biraz kıskançlık var deseneTam gün gidiyor. Erkek kalkması lazım ama acıktım, susadım, cisim geldi..... sürekli ayakta.
Bize diyor ki " siz niye uyumuyorsunuz? ben uyuduktan sonra siz ne yapıyorsunuz? Ne yiyorsunuz. Kardeşim uymazsa ben de uyumam."
Küçüğü demedim zaten. Ona harcanan zamanla üçüz bebek büyütülür.
Ama Allah canlarına sağlık versin..
Sabah kalkınca çay bardaklarını görüyor odada.Yaaaaa biraz kıskançlık var desene
Neyse annesi aşılır erken yatmaya inşallahhhhhh
Sen uyuyunca bizde uyuyoruz başka biley yapmıyoruz deeeeeee
Kız bu küçükler hep fena var ya benim küçüğümde hiç yerinde durmuyor
HahahhhhhhhhhhSabah kalkınca çay bardaklarını görüyor odada.
Nego duymasın
Öyle kız büyükler saf oluyor da küçükler cin resmen..
Hahahhhhhhhhhh
Kız her yeri düzenle öyle yatttttttt bakkkkkkk
Kız 3. 5 saat ne yapıyon bakimmmmmKız ben de hal mi bırakıyor eşşek sıpaları. Onları uyuttuktan sonraki 3 5 saat içinde kendime zor geliyorum
Kadınlar kulübüne takılıyorumKız 3. 5 saat ne yapıyon bakimmmmm
Yatsana sennnn
Çocuk bakmak zor ya.sen bi büyüt öyle gör zorluğu.yarın bigün kavgalar başlıcak.benim tüm günüm onların kavgasına ayırmakla gećiyor.şimdi ikiside okula gidiyor öğlen sonu 5e kadar rahatım.oh ev dağılmiyo ses yok.ama özlüyorum aranıyorum bendeKadınlar kulübüne takılıyorum
Çok zor yaaa.Çocuk bakmak zor ya.sen bi büyüt öyle gör zorluğu.yarın bigün kavgalar başlıcak.benim tüm günüm onların kavgasına ayırmakla gećiyor.şimdi ikiside okula gidiyor öğlen sonu 5e kadar rahatım.oh ev dağılmiyo ses yok.ama özlüyorum aranıyorum bende
Elerine sağlık.bugün öğretmen beslenmeye börek istemiş.bende dün geceden çok az hamur yoğurdum.patetes haşladım.böreģi benim çocuklar ne patatesli ne peynirli seviyo.bende patatesi haşlayıp sadece tuz ve baharat atacam.dünden çorba da var.ama ben Yemicem söz verdim kendime.akşma bişe kalmazsa ayarlarım bişeler.
Misafir kabul ediyor musun?Bugün menüde mantı var.
Dünde balık vardı...
Esin bir şey demezse annelerle yaptığın menünün aynısını yapKızlar bide bu haftasonu kayınvalidem kayımpederim onları yemeğe davet etmek istiyprum
Menü
Fikirlerinizi bekliyorum
Bide tatlı ?
Bideee pazartesi arkadaşım çaya gelecek
Tek kişi miaafirim oluncada napsam napsam diyorum ınun içinde fikir verir misiniz
Hadi bakalım sözünü sana hatırlatırım bak yersennnnnnbugün öğretmen beslenmeye börek istemiş.bende dün geceden çok az hamur yoğurdum.patetes haşladım.böreģi benim çocuklar ne patatesli ne peynirli seviyo.bende patatesi haşlayıp sadece tuz ve baharat atacam.dünden çorba da var.ama ben Yemicem söz verdim kendime.akşma bişe kalmazsa ayarlarım bişeler.
Bu küçükler hep cadı oluyorlar yaaaaaÇok zor yaaa.
Uykusuz olunca daha da zor oluyor. Insanın tahammül gücü kalmıyor.
Küçüğü şimdiden ablasını hallediyor.
Büyüdüklerinde şenlik var desene
Ahahhhhhhhhhh ne zamandır yemek yapmıyorsun kız köreldiğine göreKızlaarr eşimin iş saatleri değişti artık brndr düzenli yemek yapabilicem
Bugünkü mnüleriniz ne bayadır yemek yapmaya uapmaya köreldim resmen
Elerine sağlıkBenim bugün menümde
Kıymalı biber dolması
Mercimek çorbası
Cacık
Var