Ocağınıza Düştüm 😋

İki kızım var. Büyük 5 buçuk yaşında ilk okula başladı. Küçük de 10 aylık oldu.
Uyku saati yaklaşıyor ya başlıyor ikisi de mızmızlanmaya. Bir saat iki çocuğu yatıramıyoruz yani.
Perihan savaşın bir filmi vardı yaa 7 kardeştiler hani. Anne babaları kafayı yiyordu. İşte aynen öyleyiz. :KK70:
Abovvvvvvv niye öyleler kızzzzzz :bicak:
Benim büyük kızımda 5.5 yaşında ilk okula başlamıştı ayyyyyyyy kızım çok akıllı olmasına rağmen ilk dönem bi ara sinir krizi geçiricektim😩😩😩
Erken uyusalar keşke biraz sabah geç mi kalkıyorlar

Abovvvvvvv niye öyleler kızzzzzz :bicak:
Benim büyük kızımda 5.5 yaşında ilk okula başlamıştı ayyyyyyyy kızım çok akıllı olmasına rağmen ilk dönem bi ara sinir krizi geçiricektim😩😩😩
Erken uyusalar keşke biraz sabah geç mi kalkıyorlar
Tam gün gidiyor. Erkek kalkması lazım ama acıktım, susadım, cisim geldi..... sürekli ayakta.
Bize diyor ki " siz niye uyumuyorsunuz? ben uyuduktan sonra siz ne yapıyorsunuz? Ne yiyorsunuz. Kardeşim uymazsa ben de uyumam. :KK70: "
Küçüğü demedim zaten. Ona harcanan zamanla üçüz bebek büyütülür. 🤪🤪🤪
Ama Allah canlarına sağlık versin hepimizinkilere

Tam gün gidiyor. Erkek kalkması lazım ama acıktım, susadım, cisim geldi..... sürekli ayakta.
Bize diyor ki " siz niye uyumuyorsunuz? ben uyuduktan sonra siz ne yapıyorsunuz? Ne yiyorsunuz. Kardeşim uymazsa ben de uyumam. :KK70: "
Küçüğü demedim zaten. Ona harcanan zamanla üçüz bebek büyütülür. 🤪🤪🤪
Ama Allah canlarına sağlık versin..
Yaaaaa biraz kıskançlık var desene😳😳
Neyse annesi aşılır erken yatmaya inşallahhhhhh🤔🤔
Sen uyuyunca bizde uyuyoruz başka biley yapmıyoruz deeeeeee :KK53:
Kız bu küçükler hep fena var ya benim küçüğümde hiç yerinde durmuyor

Yaaaaa biraz kıskançlık var desene😳😳
Neyse annesi aşılır erken yatmaya inşallahhhhhh🤔🤔
Sen uyuyunca bizde uyuyoruz başka biley yapmıyoruz deeeeeee :KK53:
Kız bu küçükler hep fena var ya benim küçüğümde hiç yerinde durmuyor
Sabah kalkınca çay bardaklarını görüyor odada.
Nego duymasın:KK48:

Öyle kız büyükler saf oluyor da küçükler cin resmen..

Kadınlar kulübüne takılıyorum 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪
Çocuk bakmak zor ya.sen bi büyüt öyle gör zorluğu.yarın bigün kavgalar başlıcak.benim tüm günüm onların kavgasına ayırmakla gećiyor.şimdi ikiside okula gidiyor öğlen sonu 5e kadar rahatım.oh ev dağılmiyo ses yok.ama özlüyorum aranıyorum bende😂😂

bugün öğretmen beslenmeye börek istemiş.bende dün geceden çok az hamur yoğurdum.patetes haşladım.böreģi benim çocuklar ne patatesli ne peynirli seviyo.bende patatesi haşlayıp sadece tuz ve baharat atacam.dünden çorba da var.ama ben Yemicem söz verdim kendime.akşma bişe kalmazsa ayarlarım bişeler.

Çocuk bakmak zor ya.sen bi büyüt öyle gör zorluğu.yarın bigün kavgalar başlıcak.benim tüm günüm onların kavgasına ayırmakla gećiyor.şimdi ikiside okula gidiyor öğlen sonu 5e kadar rahatım.oh ev dağılmiyo ses yok.ama özlüyorum aranıyorum bende😂😂
Çok zor yaaa.
Uykusuz olunca daha da zor oluyor. Insanın tahammül gücü kalmıyor.
Küçüğü şimdiden ablasını hallediyor. :KK43:
Büyüdüklerinde şenlik var desene 😂😂😂

bugün öğretmen beslenmeye börek istemiş.bende dün geceden çok az hamur yoğurdum.patetes haşladım.böreģi benim çocuklar ne patatesli ne peynirli seviyo.bende patatesi haşlayıp sadece tuz ve baharat atacam.dünden çorba da var.ama ben Yemicem söz verdim kendime.akşma bişe kalmazsa ayarlarım bişeler.
Elerine sağlık.
Ben börek hamuru açmayı bilmiyorum 🙄🙄

Kızlar bide bu haftasonu kayınvalidem kayımpederim onları yemeğe davet etmek istiyprum

Menü
Fikirlerinizi bekliyorum
Bide tatlı ?

Bideee pazartesi arkadaşım çaya gelecek
Tek kişi miaafirim oluncada napsam napsam diyorum ınun içinde fikir verir misiniz

Kızlar bide bu haftasonu kayınvalidem kayımpederim onları yemeğe davet etmek istiyprum

Menü
Fikirlerinizi bekliyorum
Bide tatlı ?

Bideee pazartesi arkadaşım çaya gelecek
Tek kişi miaafirim oluncada napsam napsam diyorum ınun içinde fikir verir misiniz
Esin bir şey demezse annelerle yaptığın menünün aynısını yap :KK70:

Arkadaşına da bir tatlı bir tuzlu bir de salata yap. Çerez, kuru dut, kürü üzüm falan koy. Kalabalık gözüksün.
Çeşit gelmezse aklına yazarız..

Hadi bakalım sözünü sana hatırlatırım bak yersennnnnn :KK53:
Çok zor yaaa.
Uykusuz olunca daha da zor oluyor. Insanın tahammül gücü kalmıyor.
Küçüğü şimdiden ablasını hallediyor. :KK43:
Büyüdüklerinde şenlik var desene 😂😂😂
Bu küçükler hep cadı oluyorlar yaaaaa:halay:
Kızlaarr eşimin iş saatleri değişti artık brndr düzenli yemek yapabilicem

Bugünkü mnüleriniz ne bayadır yemek yapmaya uapmaya köreldim resmen
Ahahhhhhhhhhh ne zamandır yemek yapmıyorsun kız köreldiğine göre 🤔🤔🤔

X