Ocağınıza Düştüm 😋

Kız kaç kilosun🧐

Evet gerçekten hiç istemiyordun dimmmmmm😳😳
Yeme o zaman😂😂😂

Kız nasıl kilo yapmasınnnnnn😳😳😳😳
Söylemesem daha iyi o_O
Aşure hem doyurucu hem besleyici. Bir sürü bakliyat var içinde.

Bizim yaptığımız çikolatalı şerbetli tatlılardan daha az kili yapar.

Söylemesem daha iyi o_O
Aşure hem doyurucu hem besleyici. Bir sürü bakliyat var içinde.

Bizim yaptığımız çikolatalı şerbetli tatlılardan daha az kili yapar.
Hımmmm söyleme tamam👍👍👍
Ben şerbetli tatlı sevmem,, aşureyi de sadece sıcakken yerim soğuyunca midem bulanıyor😔😔

Yemek yerine abur cubur, geciştirici hali hazırda gıdalar kilo ve deee tembellik yapıyor tecrübeyle sabit 🙄:eek:
Menü'm rutine bağlar artık bir kac gün çorba, ton balıklı salata.
Biraz formuma kavuştuktan sonra yine kendimi size davet etmeye başlarım kızlar. :kk77::KK53:

Hani siz soğuk güzel değil dediniz ya ben ise soğuk bayılıyorum. Çok yicem ya o yüzden yapmak istemedim.şimdide canım kısır ćekti yapıyorum .
Bir ara kısır diyetine başlamıştım.Bol acılı nar ekşili.
Arkadaş bıkar daha insan yok.
Tek tip sağlıksız olur diye farklı salata türü şeylere yönelmiştim kısır diyince bilemedim simdi :kk77:
Bu arada biraz elma sirkesi ekleyebilirsiniz. 👍

Kızlar bugünkü menü
Fırında tavuklu sebze kızartması.
Laf aramızda dolapta kalan sebzeleri bir güzel soyup doğradım. Fırında kızartıyorum. 🤭🤭🤭
Afiyet olsun canım
Hani siz soğuk güzel değil dediniz ya ben ise soğuk bayılıyorum. Çok yicem ya o yüzden yapmak istemedim.şimdide canım kısır ćekti yapıyorum .
Hahahhhhhh biri diyetten mi bahsediyordu :KK51:

Ne ise yarıyor kısır diyeti?
İlk defa duydum.
Bir ara kısır diyetine başlamıştım.Bol acılı nar ekşili.
Arkadaş bıkar daha insan yok.
Tek tip sağlıksız olur diye farklı salata türü şeylere yönelmiştim kısır diyince bilemedim simdi :kk77:
Bu arada biraz elma sirkesi ekleyebilirsiniz. 👍

Ben iyice killanmaya başladım. Canın habire bir şeyler istiyor. 🤣🤣🤣🤣
Kmsl Hnd Kmsl Hnd 'in küçük bebeği var biliyorum da yoksa senin de mi var? Emziriyor musun?

X