- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Söylemesem daha iyiKız kaç kilosun
Evet gerçekten hiç istemiyordun dimmmmmm
Yeme o zaman
Kız nasıl kilo yapmasınnnnnn
Hımmmm söyleme tamamSöylemesem daha iyi
Aşure hem doyurucu hem besleyici. Bir sürü bakliyat var içinde.
Bizim yaptığımız çikolatalı şerbetli tatlılardan daha az kili yapar.
Sıcak yemek daha lezzetli oluyor. HaklısınHımmmm söyleme tamam
Ben şerbetli tatlı sevmem,, aşureyi de sadece sıcakken yerim soğuyunca midem bulanıyor
Soğuk ta harika ya.işte bu yüzdenHımmmm söyleme tamam
Ben şerbetli tatlı sevmem,, aşureyi de sadece sıcakken yerim soğuyunca midem bulanıyor
Neden yapmak istemedin anlamadım.Soğuk ta harika ya.işte bu yüzdenyapmak istemedim
Hani siz soğuk güzel değil dediniz ya ben ise soğuk bayılıyorum. Çok yicem ya o yüzden yapmak istemedim.şimdide canım kısır ćekti yapıyorum .Neden yapmak istemedin anlamadım.
Oh afiyet olsunKızlar bugünkü menü
Fırında tavuklu sebze kızartması.
Laf aramızda dolapta kalan sebzeleri bir güzel soyup doğradım. Fırında kızartıyorum.
Bir ara kısır diyetine başlamıştım.Bol acılı nar ekşili.Hani siz soğuk güzel değil dediniz ya ben ise soğuk bayılıyorum. Çok yicem ya o yüzden yapmak istemedim.şimdide canım kısır ćekti yapıyorum .
Aynen.az yiyorum ama tabağı doldurmuyorum.☺Bir ara kısır diyetine başlamıştım.Bol acılı nar ekşili.
Arkadaş bıkar daha insan yok.
Tek tip sağlıksız olur diye farklı salata türü şeylere yönelmiştim kısır diyince bilemedim simdi
Bu arada biraz elma sirkesi ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun canımKızlar bugünkü menü
Fırında tavuklu sebze kızartması.
Laf aramızda dolapta kalan sebzeleri bir güzel soyup doğradım. Fırında kızartıyorum.
Hahahhhhhh biri diyetten mi bahsediyorduHani siz soğuk güzel değil dediniz ya ben ise soğuk bayılıyorum. Çok yicem ya o yüzden yapmak istemedim.şimdide canım kısır ćekti yapıyorum .
Afiyet olsun canım
Hahahhhhhh biri diyetten mi bahsediyordu
Hahahha vallahi bal gibi oldu ya
Ha ha ne demek. Hoş geldinHahahha vallahi bal gibi oldu yaTesekkurler
Ellerine sağlık canım.Selam kizlar biber patlican dolmasi ve tavuklu tel sehriyeli bulgur pilavi yaptim yaninda yogurtlu gobek salata ..
Afiyet olsunSelam kizlar biber patlican dolmasi ve tavuklu tel sehriyeli bulgur pilavi yaptim yaninda yogurtlu gobek salata ..
Bir ara kısır diyetine başlamıştım.Bol acılı nar ekşili.
Arkadaş bıkar daha insan yok.
Tek tip sağlıksız olur diye farklı salata türü şeylere yönelmiştim kısır diyince bilemedim simdi
Bu arada biraz elma sirkesi ekleyebilirsiniz.
Ben iyice killanmaya başladım. Canın habire bir şeyler istiyor.Hani siz soğuk güzel değil dediniz ya ben ise soğuk bayılıyorum. Çok yicem ya o yüzden yapmak istemedim.şimdide canım kısır ćekti yapıyorum .