Ocağınıza Düştüm 😋

Kızlarrr ya ben paçanga böreği yapmıştımm kızartırken bazılarının malzemesi yağa aktı sanırım yağ yandı simsiyah olduuu . tadı çok güzel ama 5 taneden sonra Kalanlari kızartamadım onlari nasil pisirebilirim içinde sos filan yok klasik sigara böreği gibi sardım yumurta galeta unuyla kızarttım aynı sekılde fırında yapsam cok kuru mu olur,??
Çok sıkı sarmadım içi fazla koymadım neden patlamış olabilir

Merhaba..:) şehriye çorbası ve mücver yapmayı düşünüyorum bende..

Hımmmm... bu buzluk tam olarak nerde
:d oturma odasında duruyor kendisi 5 çekmece 2 raftan oluşuyor ne yapalım ben bu kadar şey atmaya kalkınca buzdolabının buzluğu almıyor tabi

Eğer iç harcı biraz suluysa öyle oluyor.. geçen benim kalem boreklerimde patladı içi tam yağlı peynirdi sağdan soldan hep yağa çıktı patladı....

Afiyet olsun cnm.. ciğerleri de et tantuni gibi minik minik mi doğradın.. ben ciğeri çok seviyorum ama ilk defa duydum tantunisini
Sağol canım asıl tantuni zaten ciğerden olur kıyma yapıyoruz ben içerisine biraz da kuzu kıyma kattım kızım normalde ciğer yemez ama böyle çok sevdi,,, önceden tadına dahi bakmıyordu bugün markete gitmek istedi göndermedim yemeğini yemezsen gidemezsin dedim offff mecbur yicem dedi ve bayıldııı

Benim kızım yemeklere biraz önyargılı tadını bilmeden sevmem yemem diyor

Aaa bilmiyordum.. ciğer ve tantuniyi ayrı ayrı çok severim birde birleştirip yapayım hemen:))
biz bile yapıyoruz bazen duymadığımız birşeyi yemem diye onların yapması normal.. bir şekilde tadına bakmış şükür

Tamam canım çok lezzetli oluyor,,,evet çoğu şeyi yemiyor tadını bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…