Ocağınıza Düştüm 😋

Hımmmm o zaman patates salatası olmaz evet kuskus salatasını bende beğeniyorum güzel be şık duruyor afiyet olsun şimdiden

Geçmiş olsun herkeste salgın var oyyyyyy kıyamam bebekler hasta olmasın yaaaa

Ay kızlar oģlum da hastalıktan nasibini aldı .eşim sağlam ama izinli bi haftabenim boğazım tam geçmedi. Kızım hariç hepimiz evdeyiz.bugün bizim menüde
patates kızartması
kaşarlı milföy
spagetti
Poģaca(komşu verdi)
elmalı pasta(komşu verdi)
kabak tatlısı(komşu verdi)fırını açmış ken yapmış.benimde tabaklarım vardı.sağolsun katmış getirmiş

Hımmmm o zaman patates salatası olmaz evet kuskus salatasını bende beğeniyorum güzel be şık duruyor afiyet olsun şimdiden

Geçmiş olsun herkeste salgın var oyyyyyy kıyamam bebekler hasta olmasın yaaaa
Sağol cnm.. minicik burun o kadar nasıl akabilir hayretler içindeyim:)
Hasta çorbası yapıyorum gelin beraber içelim:) geçmiş olsun sizede..

Sizede gećmiş olsun.valla hastayız diye her çorba çeşidini içtik☺☺bi kendimize gelseydik ya.daha kış gelmeden herkesi kırdı gećirdi

Boyle komsu hepimizin basina:)

Herkese böyle komşuuuuuu
Afiyet olsun
Bizde etli kuru fasulye
pilav
turşu var kızlar
Bende bu hafta bi gün yapıcam kurufasulye afiyet olsun

Canım buhar makinası varsa kullanabilirsin çok iyi geliyor
Zerdecalli tarhana cirbasi yaptim yanina ne yapsam kizlar fikirleri aliyim ama kolay bisi olsun oyle cok ugrasamam
Değişik bi çorba afiyet olsun,,,, yap bi kıymalı makarna ohhhh missssssss

Sizede gećmiş olsun.valla hastayız diye her çorba çeşidini içtik☺☺bi kendimize gelseydik ya.daha kış gelmeden herkesi kırdı gećirdi
Kış gelseydi de havadaki mikropları temizleseydi bu kadar olmazdı sanki sıcaklarda iyice çoğalıyorlar sanki
Yok cnm ilk defa hasta olduk.. akması iyi bir şey diye avutuyorum kendimi şimdilik..

Günaydın kızlarrrrrrr. ❤❤❤

Bugün makarna
Salata
Ayran yapıcam ama canım kısırda istiyor şöyle bol yeşillikli ekşili kendime göre biraz yapıcam

Hadi bakalım sizin menülerde ne var
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…