Ocağınıza Düştüm 😋

Eğer iç harcı biraz suluysa öyle oluyor.. geçen benim kalem boreklerimde patladı içi tam yağlı peynirdi sağdan soldan hep yağa çıktı patladı....
En kötüsü de yağ yandı simsiyah oldu benm ( evet iç suluydu domates filan vardı... neyse bakalım bu kalanlari ayni sekılde fırına atiyim kuru muru yicez artık:))) buarada 2 tane yufkayi sardıklarım cok daha iyi olmuştı ve patlamadı. Tek kat olanlar patladi hep. Bida yaparsam 2 yufkayi saricam

Eşim akşam yine açıktı. Sucuk pişirmiş.soģan domates nar ekşili piyaz yapmış.çocuklarda salam lı ekmek yediler.ben bişe yemedim.boğazım hala acıyo
Çok gecmis olsun canım ben nezle grip boğaz agrısı hissettiğim zaman 2-3 dis sarımsağı soyar kücük kücük dograr hap gibi suyla yutarim sabaha düzelir

Domatesi bezle sıkıp iç harca öyle koymani tavsiye ederim. Fırına attığın zamanda da yanına 1 kase su köy o kadar sert olmuyorlar ya da hepsini topla üstüne börek harcı dok öyle firinla

Perşembe günü misafirim gelecek.. ikramlık için değişik güzel ve en önemlisi kolay bir salata tarifiniz var mı:) kuskus salatası düşündüm ama eminde olamadım..
Makarna salatası,,, Rus salatası ve patates salatası olabilir,,,, ayrıca kuskus salatası da çok güzel oluyor gerçekten

Makarna salatası,,, Rus salatası ve patates salatası olabilir,,,, ayrıca kuskus salatası da çok güzel oluyor gerçekten
Böreğim patatesli olacak o yüzden eledim onu makarnada ağır mı olur acaba akşam çaya gelecekler.. kuskus şıkda duruyor serviste:)) yapayım gitsin

Akşamada tavuk suyu çorba. . Hastalık bize de geldi eşim sağolsun.. bebeğimin de burnu akıyor inşallah hemen atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…