- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.541
Bazen öyle oluyor yaHahahah bende akşama tekrar yemek yaptım yoğurtlu makarna
En kötüsü de yağ yandı simsiyah oldu benmEğer iç harcı biraz suluysa öyle oluyor.. geçen benim kalem boreklerimde patladı içi tam yağlı peynirdi sağdan soldan hep yağa çıktı patladı....
Çok gecmis olsun canım ben nezle grip boğaz agrısı hissettiğim zaman 2-3 dis sarımsağı soyar kücük kücük dograr hap gibi suyla yutarim sabaha düzelirEşim akşam yine açıktı. Sucuk pişirmiş.soģan domates nar ekşili piyaz yapmış.çocuklarda salam lı ekmek yediler.ben bişe yemedim.boğazım hala acıyo
Bi deneyim canım.ama belki çocukluğumdan beri böyle bi boğaz ağrısı görmedim.su bile içemiyorum.teşekürlerÇok gecmis olsun canım ben nezle grip boğaz agrısı hissettiğim zaman 2-3 dis sarımsağı soyar kücük kücük dograr hap gibi suyla yutarim sabaha düzelir
HahahahaDemekki oturma odasına baskın yapacağızçok rahat oluyor ama acil bir durumda
HahahahaDemekki oturma odasına baskın yapacağızçok rahat oluyor ama acil bir durumda
Domatesi bezle sıkıp iç harca öyle koymani tavsiye ederim. Fırına attığın zamanda da yanına 1 kase su köy o kadar sert olmuyorlar ya da hepsini topla üstüne börek harcı dok öyle firinlaEn kötüsü de yağ yandı simsiyah oldu benm( evet iç suluydu domates filan vardı... neyse bakalım bu kalanlari ayni sekılde fırına atiyim kuru muru yicez artık:))) buarada 2 tane yufkayi sardıklarım cok daha iyi olmuştı ve patlamadı. Tek kat olanlar patladi hep. Bida yaparsam 2 yufkayi saricam
Tamamdir canım öyle yaptım gayet güzel oldu sert olmadi:) cok sağolDomatesi bezle sıkıp iç harca öyle koymani tavsiye ederim. Fırına attığın zamanda da yanına 1 kase su köy o kadar sert olmuyorlar ya da hepsini topla üstüne börek harcı dok öyle firinla
Oo Eline sağlıkk canımKızlar nerdesinizzzz yaaaaaaaaaa
Benim bugün menümde
İskender (ilk defa yapıcam evde))
Köz patlıcan salatası
Cola varrr
Makarna salatası,,, Rus salatası ve patates salatası olabilir,,,, ayrıca kuskus salatası da çok güzel oluyor gerçektenPerşembe günü misafirim gelecek.. ikramlık için değişik güzel ve en önemlisi kolay bir salata tarifiniz var mı:) kuskus salatası düşündüm ama eminde olamadım..
Böreğim patatesli olacak o yüzden eledim onu makarnada ağır mı olur acaba akşam çaya gelecekler.. kuskus şıkda duruyor serviste:)) yapayım gitsinMakarna salatası,,, Rus salatası ve patates salatası olabilir,,,, ayrıca kuskus salatası da çok güzel oluyor gerçekten
Yapmışsın :) bu sefer 3 günden fazla sürdü herhalde gelemediO1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
Blue0Pink
minik kalp0753
@BenSero
beautifulsweet
@Lices_s
BBlair
@Blue_Perii
1 1mirac
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@samdan
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
MelodiminEsi
beybisi35
Limonsuzzcay
H Hilal0101
morkoltuk
6 ustu 1 anne
Selam kızlarFeslegen Kokulu Nane yok biliyorsunuz sayfayı boş bırakmayalım gelene kadar menülerimizi paylaşalım
Feslegen Kokulu Nane sana bi daha bdv ye girmek yasak tamam mı
Özlettin kendini
İnşallah etiketlemeyi yapabilmişimdir